Šta je novo?

Electroneum

clay 10.2 beta R9 380 1010/1625 -dmem 1 -h 895 =750 -stabilno
clay 10.2 beta R9 380 975 /1575 -dmem 1 -h 895 =720 -stabilno -manje trosi

kopam sa clay minerom vise baca na R9 380 nego Sgminer.

Jel modovan bios? jel meni daje na 800/1500 -565 ako nesto povecam pada hash

Good news, smanjen default payment nanopool na 100

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Je l ima još neko problema sa nanopool-om? Meni već par h rigovi uredno kopaju, al statistika ne radi, piše Account not found

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ja sam ugasio danas ETN, i vratio se na dan dva na ETH dok ne poprave sta god da su radili :)

Pa gde ode u sred pumpa

Je l istresate ili štekate? :)

Svi čekaju pad... a ono... kao i obično.

Upravo poslao sa paper walleta oko 2000 etn-a, medjutim i posle 15 min 0 konfirmacija...Zna li neko koliko se vremenski ceka na transfer?

Potrebno je 20 konfirmacija za pojavu na menjačnici, međutim ume da potraje i po sat vremen, barem se kod mene dešavalo

Poslednja izmena:
Nema pravila. Cim si poslao, pojavice se kasnije ili pre.

Послато са HTC U Ultra уз помоћ Тапатока

Upravo poslao sa paper walleta oko 2000 etn-a, medjutim i posle 15 min 0 konfirmacija...Zna li neko koliko se vremenski ceka na transfer?

Mislim da si izabrao los momenat za transfer. Tacno u 13h su pustili wallet i sajt je posle 30 sekundi vec bio oboren a i cryptopia.baca error 500. Valjda ce se stabilizovati uskoro.

Sto se transfera tice, juce oko 15h trebalo je oko 15-20 minuta da se balans verifikuje na cryptopiji.

Poslednja izmena:
Ode mas' u propas'...
Oporaviće se ETN, samo polako!

Lepo ukucam i dobijem ovo.. Jel neko uspeo da verifikuje?
10dc8a73f0c061498d5f054b552dc032.jpg

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Sta predstavljaju portovi 3333, 5555, 7777 ?

Izbacuje mi 'reject reason : low difficulty share ' jel do porta? Na 3333 mi je

Svaki port je drugaciji pocetni diff, 7777 je najveci diff. Trebao bi pool da ti podesi diff prema snazi ali svakako treba da krenes od veceg diffa ako imas vecu snagu.

Lepo ukucam i dobijem ovo.. Jel neko uspeo da verifikuje?
10dc8a73f0c061498d5f054b552dc032.jpg

Trik je da ne kucas ceo broj telefona nego pored +381 kucas samo 61 pa broj telefona ako si vip mreza.Ako si tako uradio onda ne znam sta moze biti problem ja sam u svoj account usao bez problema i imam i Etn koliko treba onda sam iz Offline wallet-a prebacio Etn koji sam kopao u glavni wallet na Electroneumu sve je proslo za 10 min. sad necu da saljem na Cryptopia jer planiram da holdujem novcice iako bi trenutno imao ogromnu zaradu....Neka ih.

Poslednja izmena:
Ukucao sam normalno preko kompa i uspeo :)

Ok :) inace ko hoce da kupi Etn nek saceka jos malo jos nemaju svi pristup svojim novcanicima :) plus ako btc nastavi da pada pada i Etn to sam primetio u poslednjih sat vremena.

Ja ga licno cekam na 0.03 ili manje :) valjda cu da pogodim da ga kupim,ako ne pogodim nema veze imam makar Ico novcice.

To je samo moje misljenje.

Da li da drzim na offline walletu ili da prebacim na nalog? :) Mala kolicina je u pitanju..

Mozes kako hoces ja ih drzim na nalogu mozda ih prebacim na offline wallet uostalom mislim da su nalozi prilicno sigurni od hakera sada :)....

Nego da li radi nekome aplikacija za android meni nece ni da se instalira a imam android 5.1?

Radi na 5.1.1

Sent from my D2403 using Tapatalk

I kakve su opcije za sada samo moze da se napravi novcanik i to je to?

Meni se ona prva Electroneum aplikacija instalirala bez problema i sad sam uspeo da je instaliram ova druga verzija 2.0 nikako pise da mi uredjaj ne podrzava bas bedak,a lepo pise dole android 4.4 ili noviji....Moracu da im pisem na facebook-u da vidim komentare da li neko ima resenje :(.

Meni idje u app al vrti nema adrese da se pojavi nikako tako da jos to ne radi kako treba.

Sent from my D2403 using Tapatalk

I meni je tako bilo na racunaru 2 ipo sata i onda je na kraju proradilo sve,proradice i tebi sigurno u narednih 24h.

Preoptereceno je sve, normalno :)

Nazad
Vrh Dno