Šta je novo?

Elden Ring

Igram drugi prelaz i hvatam sebe kako mrmljam u nekim momentima - kako je ovo dobra igra :) Uzivam kao i prvi prelaz. Ne na isti fazon, ali proleti 2-3h kao 15 min...

Ispravili su sve bullshit stvari na ovom bossfajtu, pozdravljam promene, sada konacno moze da se kaze da je boss tezak a posten.

Zaista je bio pretežak. Malenija onako zayebana je čak postala ''boranija'' kada se uporedi sa ovom svinjarijom od bossa.

Уопште није тежак кад му провалиш фазоне.
Нећу упдејтоват на 1.14

Пс. Шокиран сам како ради на пс4 (нон-про).
Ни да заштуца. Амд фх на 1.8 гхз , Радеон 7790, и 8гб дељеног рама !

Делује ми да се задњу деценију заправо нерфује оптимизација за ПЦ !

Tacno, tezak je samo dok mu se ne prilagodis opremom i cudesima ili potrosnim materijalom.
Imao je bullshit hitbox sa onim njegovim macevima i madjijama ali kontam da je sada to skockano.

Tacno, tezak je samo dok mu se ne prilagodis opremom...
Ako pod opremom misliš veliki štit u levu ruku, a koplje u desnu, onda naravno da ga takav build relativizuje, tako sam ga pobedio nekoliko puta sa pola snage, ali to je bulšit taktika. Težak i nepravedan je bio u smislu ako igraš klasičan ''roll'' način igranja.

богме, мени је најлакше са њим (и са реланом), пари + репост.
Блејд оф мерси, Крит талисман, драгонкрест, клоранти ринг.
С тим што Бист Рабана бијем Фриз Мизерикордом, а Релану Мунвејлом.

Ako pod opremom misliš veliki štit u levu ruku, a koplje u desnu, onda naravno da ga takav build relativizuje, tako sam ga pobedio nekoliko puta sa pola snage, ali to je bulšit taktika. Težak i nepravedan je bio u smislu ako igraš klasičan ''roll'' način igranja.
Ma ima nacina da se ubije, ne treba jutjuberski veliki stit ili stagod. Hronicno mrzim strength bildove koje veliki stitovi zahtevaju, tako da sam ga ja prelazio na back step koji iznenadjujuce dobro radi u DLC-u. Trebalo mi 30ak pokusaja sigurno, od kojih sam imao par gde je trebalo samo malo jace da kinem na njega, ali avaj, bogovi elden ringa mi nisu bili naklonjeni.

Ne valja

Poslednja izmena:
Vaistinu ne valja.

Ko ne zna: Kadokawa Corporation owns 69% of FromSoftware so if Sony buys Kadokawa, they will have majority control.

FromSoftware ce se u tom slucaju raspasti i otici u zaborav.

Da, oni su kontrolni akcionari i ako ih Sony kupi gotovo je sa igranjem budućih Fromsoftware igara na PC-u. PS5 digital slim sada može već da se nađe nov i za 400 eur, tako da je bolje da na vreme krenemo da ga kupujemo:cry:.

Aj da vidimo da li ce do kupovine uopste doci.
Druga stvar, Sony je izdavao svoje ekskluzive poslednjih godina i za PC, jer je hvala bogu - jako alav.

Ono sto mene najvise brine je wokeness...

Druga stvar, Sony je izdavao svoje ekskluzive poslednjih godina i za PC, jer je hvala bogu - jako alav.

PSN requirement...

Samo jedno zapazanje - kupih DLC sinoc i konacno da krenem u 'avanturu', prodjose cut-scenes i upadoh u igru. Kada ono ne podrzava ultrawide... jer anti-cheat, sta god. JTZM iznervirah se instant. Opikao sam jedno 15min, cisto da mi ne bude toliko strasno, ali... nekako sam prevideo to skroz. :) Svakako cu se navici, ali 'to se nisam nad'o'.

Da, oni su kontrolni akcionari i ako ih Sony kupi gotovo je sa igranjem budućih Fromsoftware igara na PC-u. PS5 digital slim sada može već da se nađe nov i za 400 eur, tako da je bolje da na vreme krenemo da ga kupujemo:cry:.
Ne pada mi na pamet. Mogu sebi da gurnu PSN tamo gde sunce ne sija. Ako nastave da nerviraju PC igrače mogu samo srednji prst da dobiju a pare nikad.

Alav, ali pomalo glup sa PSN nalogom. Da ne kažem retardin. Mrtva trka oni ik Ubi$hit.
Samo jedno zapazanje - kupih DLC sinoc i konacno da krenem u 'avanturu', prodjose cut-scenes i upadoh u igru. Kada ono ne podrzava ultrawide... jer anti-cheat, sta god. JTZM iznervirah se instant. Opikao sam jedno 15min, cisto da mi ne bude toliko strasno, ali... nekako sam prevideo to skroz. :) Svakako cu se navici, ali 'to se nisam nad'o'.
Nema navikavanja. Samo refund i znaš dalje onda kako igraš.

Small indie company.

Тако је. Рефунд, и правац Шведски залив.
Игра им је ионако писана ногама и цпу скеџулер форсира само један тред. Тако да мноого боље ради са модовима са нексуса (проверено), а ту ради и ултравајд, и ришејд...
Небо је граница.

sta ti je japanac :D
ja zato nisam ni kupovao igru, ako ikad ubace opciju da se ugasi chromatic aberration, vignette i ostale gluposti onda cu mozda i da je kupim, ovako zivela piraterija+modovi :)
takodje igra ni nema ps ikonice za dualsense na pc, cak i to mora da se moduje da bi radilo kako treba.

Nacin na koji sam ja igrao fromsoft igre je uvek bio - prvo pirat, ispeglaj i ugodi sebi kako izvoljevas dok oni to pokrpe i izbalansiraju kroz 26 patcheva, pa ako mi se zaigra online ili pvp, prebacim savegame od pirata na originalnu steam verziju i uvek je radio, a radi i u elden ringu cak i sa DLC-om. Overi prvo proceduru, mislim da imas na nexus mods bas za savegame konverziju.
Razvlace ovaj modifikovani bloodborne engine predugo vec i uz malo srece mozda i to dozivi preporod kroz neku glanc novu verziju.

Postoji mod za UW, ali onda ne mogu da igram online, koliko videh. Mislim više je šteta, jer je igra zaslužila UW. Pikao sam malo, ne smeta mi kada se udubim svakako. Vidim da su se nadali mnogi da će DLC da donese UW, ali jok. 😄

Nema ni potrebe da ideš online više, barem što se tiče duela u Koloseum areni, mrtvilo je, stalno te spaja sa 15-20 jednih te istih igrača tokom večeri.

NIGHTREIGN is a standalone adventure within the ELDEN RING universe, crafted to bring a new gaming experience.
RISE TOGETHER Join forces with other players to take on the creeping night and the dangers within featuring 3-player co-op.
BECOME A HERO Take command of uniquely skilled heroes, each possessing their own abilities and distinct flair. While individually powerful, their skills grow even more formidable when united as a team.
TAKE ON THE NIGHT Overcome a relentless environmental threat that sweeps through a land that changes between each game session and defeat the magnificent boss of that night!

Meh posebna multiplayer igra za mladunce 😁
Salim se, ali sam se zaista malo razocarao jer sam mislio da ce biti neki dlc.

Nightreign is Elden Ring Turbo, a condensed three-player roguelike with a lil' dash of Monster Hunter to it, as you choose a final boss to face at the end of each 30-ish minute run. That's assuming you survive two "days" of the circle shrinking to a focal point somewhere in alt-Limgrave, each night culminating in its own tough boss battle. When I started my first session by dropping onto the map from a spectral bird, the entrance was so Fortnite-coded I wondered if FromSoftware was joining the live service party with a battle pass, seasonal events and $20 epic skins.

Meni ovo deluje kao reciklaza, nesto sklepano na brzinu da bude komplementarno sa modernim trendovima. Voleo bih da verujem da je ovo samo jedan projekat a da zapravo rade na necemu totalno drugom i bitnijem od ovoga, ako nije tako onda RIP From Soft.

Nazad
Vrh Dno