Ako pod opremom misliš veliki štit u levu ruku, a koplje u desnu, onda naravno da ga takav build relativizuje, tako sam ga pobedio nekoliko puta sa pola snage, ali to je bulšit taktika. Težak i nepravedan je bio u smislu ako igraš klasičan ''roll'' način igranja.Tacno, tezak je samo dok mu se ne prilagodis opremom...
Ma ima nacina da se ubije, ne treba jutjuberski veliki stit ili stagod. Hronicno mrzim strength bildove koje veliki stitovi zahtevaju, tako da sam ga ja prelazio na back step koji iznenadjujuce dobro radi u DLC-u. Trebalo mi 30ak pokusaja sigurno, od kojih sam imao par gde je trebalo samo malo jace da kinem na njega, ali avaj, bogovi elden ringa mi nisu bili naklonjeni.Ako pod opremom misliš veliki štit u levu ruku, a koplje u desnu, onda naravno da ga takav build relativizuje, tako sam ga pobedio nekoliko puta sa pola snage, ali to je bulšit taktika. Težak i nepravedan je bio u smislu ako igraš klasičan ''roll'' način igranja.
PSN requirement...Aj da vidimo da li ce do kupovine uopste doci.
Druga stvar, Sony je izdavao svoje ekskluzive poslednjih godina i za PC, jer je hvala bogu - jako alav.
Ono sto mene najvise brine je wokeness...
Ne pada mi na pamet. Mogu sebi da gurnu PSN tamo gde sunce ne sija. Ako nastave da nerviraju PC igrače mogu samo srednji prst da dobiju a pare nikad.Da, oni su kontrolni akcionari i ako ih Sony kupi gotovo je sa igranjem budućih Fromsoftware igara na PC-u. PS5 digital slim sada može već da se nađe nov i za 400 eur, tako da je bolje da na vreme krenemo da ga kupujemo.
Alav, ali pomalo glup sa PSN nalogom. Da ne kažem retardin. Mrtva trka oni ik Ubi$hit.Aj da vidimo da li ce do kupovine uopste doci.
Druga stvar, Sony je izdavao svoje ekskluzive poslednjih godina i za PC, jer je hvala bogu - jako alav.
Ono sto mene najvise brine je wokeness...
Nema navikavanja. Samo refund i znaš dalje onda kako igraš.Samo jedno zapazanje - kupih DLC sinoc i konacno da krenem u 'avanturu', prodjose cut-scenes i upadoh u igru. Kada ono ne podrzava ultrawide... jer anti-cheat, sta god. JTZM iznervirah se instant. Opikao sam jedno 15min, cisto da mi ne bude toliko strasno, ali... nekako sam prevideo to skroz.Svakako cu se navici, ali 'to se nisam nad'o'.
Nacin na koji sam ja igrao fromsoft igre je uvek bio - prvo pirat, ispeglaj i ugodi sebi kako izvoljevas dok oni to pokrpe i izbalansiraju kroz 26 patcheva, pa ako mi se zaigra online ili pvp, prebacim savegame od pirata na originalnu steam verziju i uvek je radio, a radi i u elden ringu cak i sa DLC-om. Overi prvo proceduru, mislim da imas na nexus mods bas za savegame konverziju.Samo jedno zapazanje - kupih DLC sinoc i konacno da krenem u 'avanturu', prodjose cut-scenes i upadoh u igru. Kada ono ne podrzava ultrawide... jer anti-cheat, sta god. JTZM iznervirah se instant. Opikao sam jedno 15min, cisto da mi ne bude toliko strasno, ali... nekako sam prevideo to skroz.Svakako cu se navici, ali 'to se nisam nad'o'.
NIGHTREIGN is a standalone adventure within the ELDEN RING universe, crafted to bring a new gaming experience.
RISE TOGETHER Join forces with other players to take on the creeping night and the dangers within featuring 3-player co-op.
BECOME A HERO Take command of uniquely skilled heroes, each possessing their own abilities and distinct flair. While individually powerful, their skills grow even more formidable when united as a team.
TAKE ON THE NIGHT Overcome a relentless environmental threat that sweeps through a land that changes between each game session and defeat the magnificent boss of that night!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari