Možeš da si daš oružje u startu preko Cheat Enginea, likovi koji rade challenge runove koriste to da otpočnu igru s određenim stvarima...Zato sam izbegavao Jutjub, ali sam video kada sam skupljao listu svih "kraljica" da ne promasim nijednu 😃
Aaaa uninstalirao sam elden ring ali izgleda da cu opet instalirati. Hocu da predjem sve sa Dane's footwork, ali posto pada tek na kraju moracu da zamolim nekoga da mi dropuje.
A i ostade mi frenzied flame neding za 100% achievementa i još par kraljica na tom liku pa rekoh sto da ne.
Dragons Dogma 2 mi je spora sada i malo dosadna, Cyberpunk dobar, tek poceo, ali nije to to. Mozda probam da obrnem Dark soulse za 100% achievemnta.
Radahnov boss fight je pun bagova.
Kad smo kod toga...
Zanimljiv video. Naučio sam da možeš da tankuješ Radahnov orbital strike i preživiš...
Igram na Xboxu i ne volim cheat 😶Možeš da si daš oružje u startu preko Cheat Enginea, likovi koji rade challenge runove koriste to da otpočnu igru s određenim stvarima...
Armor of Solitude ili Verdigris set?Kako mi užasno izgleda ovaj armor što svi koriste za Radana. Kao neka furuna sa kacigom![]()
Verdigris set iz Moore's quest-a. Baš što kaže Adanos, kao tučana peć.Armor of Solitude ili Verdigris set?
Nije, lako se ubijaju. Kada stanete ispred njih pustite da vas detektuju.Madness starci nisu neranjivi ali je zeznuto ubiti ih.
Moraš da preživiš kad ti se nakače na leđa, sačekaš da urade onaj njihov napad i pariraš ga , i nakon toga možeš da ih ubiješ normalno (poželjno što brže). Kad ih ubiješ, ne respawnuju se. Jedan od njih (prvi koga ubiješ?) daje jedan talisman, ostali ludo grožđe...
Izvini, ali tebi je 'ladna Drina udarila u mozak.I Stojadin je bio moj prvi automobil, pa o njemu ne pričam sa poštovanjem, niti ga se rado sećam...To što je sve ovo krenulo od Demon Soulsa i DS-a ne treba da bude nikakvo opravdanje da te igre eto treba ponovo ''još jednom obrnuti''. Ne, ne treba, jer postoji mnogo bolje od toga - DS3, Bloodborne, Sekiro, Lies of P i Elden Ring su daleko superiornije igre u svakom pogledu. DS2 u ovoj diskusiji neću ni da spominjem - teški promašaj. Imam na Steam-u i DS1 remastered i DS2 Scholar of the first sin, jednom sam prešao obe ove igre, naterao se i više nikad. Nevezano za kombat sistem iz DS1, koji je za današnje pojmove itekako zastareo, ipak ne može se pa ne biti kritičan i reći da je DS1 imao i potpuni očaj od grafike čak i u toj 2011. godini. Pa ta igra je i tada izgledala ''outdated'', bila je na nivou grafike iz ''Clive Burker's Undying'' iz 2001. godine.
Ajde bosanac, smiri se.Izvini, ali tebi je 'ladna Drina udarila u mozak.
Igra koja je bila preteča svih potonjih koje si pobrojao ne može biti očaj.
Da nije bila toliko očajna, ne bi ti uživao u svim tim novijim igrama.
Drugo, porediti igru staru preko 10 godina sa naslovima od pre godinu dana, spočitavati joj mane koje mnogo mlađe igre imaju, oprosti, ali veze s mozgom nema.
To je kao da porediš Doom iz 2016 i prvi Doom i kritikuješ grafiku i gameplay mehanike.
I smanji malo pivu, misli na svoju perspektivu.
Kako koga je briga, pa nećes imati rispekt okorelih souls fanova!Koga briga da li koristiš ili ne. Zabava je bitna. Moram priznati da mi je kod zadnjeg bossa trebalo malo više od 40 pokušaja 😄
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari