Bukvalno imas svaku novu verziju koja se pojavi (rune i fitgirl). Pouzdano znam recimo da je najnoviji patch oko 20 mb. Samo skines i ovewrite-ujes fajlkove u inst dir.Narodna verzija, tako da nema pečeva za mene.
Ovaj DLC je kao stvoren da koristiš great shields, igra prosto vrišti i poručuje ti da ih koristiš kao nikada pre, samo treba strogo poštovati određena pravila:Kako ste ubili svinju?
Ovo je nenormalno, ne stignem ni mimic da pozovem, torent je neupotrebljiv, izdržim 30s dok držim štit i imam staminu i to je to, kraj.
Mislim, ono kuče-lav je ništa naspram ovog čuda. Čist pure-strength build sam.
Sinoć sam baš ovako pokušavao, bez štita, Greatsword u obe ruke i jump attack sa mimikom.Dobri stari jump attack sa teškim oružjem radi posao...
Imaš anvil hammer, prilično dobarDa, Midrin mač je prilično dobar, mada više volim Fire Knight Greatsword ali on mora da se farmuje i za apgrejd koristi obično kamenje, ne somber...
Bezveze što nismo dobili neki čekić koji ima fire damage, samo mačeve, a maljevi ili čist phys ili phys/holy...
Čekaj, on je phys/fire?Imaš anvil hammer, prilično dobar
Još jednom zahvaljujem, ovo je odlično.@vladimirus
Iza Gaiusa imas 5 scardtree fragmenta, a bas pre nego sto udjes u njegovu arenu imas veliku statuu Marike. U Bony village-u imas da naucis gest O mother, uradis nj3ga ispred te statue i otvori se ceo novi deo mape
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari