U osnovnom delu igre ima 18 komada, a u dlc-u 8, dakle ukupno 26 komada...i više nego dovoljno da probate gomilu buildova, pa da se vratite na staro ako vam se ne svidi, a opet da vam ostane nekoliko komada za svaki slučaj na kraju...Svi koji imaju problema sa larvama za respec u dlc, mozete da svratite nazad u originalni svet i tamo pokupite (cini mi se da ih ima oko 8 po playtrough). Nasao sam samo 2 larva teara u dlc, i to kada sam revizitovao neke stare lokacije zbog alternativnih puteva. Ali se pogodilo da uvek bude nocu, bas se vide iz daljine, emituju neku plavicastu svetlost.
Jel je beše i u originalnoj igri lik ranjiv kad ga obore na zemlju ili su bili neki frejmovi neranjivosti?
Neprijatelji me patosiraju a mom liku treba 5s animacije da ustane dok me oni ljušte kao krompir, mislim, ni sam ne znam koliko sam puta izginuo tako glupo.
Ne razumem kakve veze ima photo mode sa PC-jem? I meni na PS5 bi dobro došaoKriminalno je što ovakva igra nema ubačen foto-mod ali nije ni čudo s obzirom kolika je podrška FromSoftware-a za pc.
Pa dobro, slažem se, greh je nemati ga na bilo kojoj platformi.Ne razumem kakve veze ima photo mode sa PC-jem? I meni na PS5 bi dobro došao![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari