old_bookmaker
Darth Vader's accountant
- Učlanjen(a)
- 19.08.2015
- Poena
- 335
I am Malenia. Blade of Miquella. And I have never known defeat.
Ja sam pre neki dan gledao ovaj fajt:
I am Malenia. Blade of Miquella. And I have never known defeat.
Kao što sam već napisao, ušao sam u NG+ ali relativno brzo se zasitio. Međutim, Malenia mi nije dala mira.Pala Malenia iz drugog puta sa Black Knife Tiche i Rivers of blood za 30sec.
Zapravo, izgleda da nisam imao internet jer sad igram online, tj. mangupiram se i pomažem drugima da sede Melania-u.Istekao mi PS+ pa sad igram "offline",
Ja sam sa meteorite staff završio igru, a lagano i ng+. 🙃juro, kada mislis da bi bio dobar momenat preci sa meteorite staff na nesto drugo? mislim, ima li nesto pre ovoga sto si nabrojao ili je ok da teram meteorite sve do 70+? ovaj renalin mislim da trazi 60 int
Da li si resio problem? Elem ja imam neki Genius krs gamepad i naravno da igra nije htela da ga prepozna. Kako ne igram preko Steam-a nisam ni pokusavao one fix-ove koji su podrazumevali podesavanja u okviru Steam klijenta. Pokusao sam milion stvari i ovo je upalilo kod mene:Ima li sanse da igru preko PS4 kontrolera igramo i mi koji je nemamo na Steamu, odnosno sta i gde se treba podesiti?
Imam DS4Windows instaliran i preko njega sam igrao recimo Witcher 3 ali Elden Ring u okviru same igre ne mogu da podesim da igram preko kontrolera...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari