47 int je bio neki cap za PVP u bilo kom dark soulsu jer nakon toga magija ne scale-uje vise efiskasno sa staff-om.Neverovatno je koliko je magija OP u ovoj igri...smešno. Gledam stream gde lik igra kao sorcerer, ide okolo, pobio silne zmajeve i side-bossove, sve sa 12 Vigor i 47 Int, a još nije ni ubio Godricka...
Isto kod mene na PC-u. Stuteri se tacno javljaju kada se okrenes ka neucitanom delu mape, ali kod mene nisu toliko izrazeni kao sto sam gledao kod ljudi na yt.Na PS5 radi odlično, nema izletanja iz igre, učitava za 2-3 sekunde. Prešao sam sve Souls igre od Demons Souls do Bloodborne po barem 4 puta ali nikad ovako nisam zaglavio. Drugi bos tek, Godrick... sumanuto brz i sumanuti kombo uz hit boks kao autobus. Pomislim do mene je i ajde da probam da pomažem drugima da se uvežbam... u 20 instanci dva puta smo ga doveli do druge faze a ubili ni jednom. Bukvalno neću preći nikad posebno što pozivanje pomoći nije free. Treba ti consumable da bi video znakove... prilično tupava odluka.
Meduza nije loš summon, skreće aggro na sebe i pravi ti prilike da ga napadaš...
Neverovatno je koliko je magija OP u ovoj igri...smešno. Gledam stream gde lik igra kao sorcerer, ide okolo, pobio silne zmajeve i side-bossove, sve sa 12 Vigor i 47 Int, a još nije ni ubio Godricka...
Koristan video:
Slabo i ovde. Našao sam super štit (Brass Shield) i to je to za sada. Upgrade-ujem početni mač. Sad je već na +4.Jel nalazite oružja, opremu? Ja nešto slabo, u stvari, ništa nisam našao, a obišao sam dosta lokacija.
Specijalni napad na L2 ako gledaš kontrole PS5. Zato ti ash of war služi... menja specijalni napad.Ja kao neću da trošim kamenje na početni mač ali izgleda da ću morati da počnem, ko zna kad ću da nađem neko valjano dex oružje.
Btw jel skontao neko Ashes of war? Našao sam jedan "skill", enchantovao mač ali ne vidim nikakve efekte, tj. ništa se nije promenilo?
Meni je teži od Demons Souls, bosevi su mnogo teži pre svega. Mounted combat je neizmerno zabavan, ne treba mnogo da se uhodaš.na PS5, kakav je gameplay, tezina, grafika u odnosu na Demons Souls remake?
to je jedino sto sam intenzivnije igrao od Souls igara
Ashes of War je koristan ali ako imaš štit onda moraš da prebaciš na dvoručno držanje i aktiviraš na L2 kao što je rekao arheolog1981. Imaš npr. Ashes of War skill koji staviš na štit i onda ne moraš da prebacuješ na dvoručno kad koristiš skill na oružju.Ja kao neću da trošim kamenje na početni mač ali izgleda da ću morati da počnem, ko zna kad ću da nađem neko valjano dex oružje.
Btw jel skontao neko Ashes of war? Našao sam jedan "skill", enchantovao mač ali ne vidim nikakve efekte, tj. ništa se nije promenilo?
To je fora, držim štit, hvala.Ashes of War je koristan ali ako imaš štit onda moraš da prebaciš na dvoručno držanje i aktiviraš na L2 kao što je rekao arheolog1981. Imaš npr. Ashes of War skill koji staviš na štit i onda ne moraš da prebacuješ na dvoručno kad koristiš skill na oružju.
Ja imam Storm Assault Ash of War na ovoj helebardi i može da se koristi i kad je držim jednom rukom. Opasno dobar AshAshes of War je koristan ali ako imaš štit onda moraš da prebaciš na dvoručno držanje i aktiviraš na L2 kao što je rekao arheolog1981. Imaš npr. Ashes of War skill koji staviš na štit i onda ne moraš da prebacuješ na dvoručno kad koristiš skill na oružju.
@arheolog1981
Što se magija tiče. Mislim da je neko usput ubacio magije u Souls svet čisto da ispoštuje izbor i nije se više bavio njima. Souls univerzum je uvek bio meele orijentisana igra i čiste magije ruše imerziju. Bar meni,
Za veštog igrača prepreke nema.Što se žalite na bossov-e? Taman su kako treba da budu, neki i prelaki.
Ja samo čekam nešto slobodnog vremena i krećem. Poređenja sa Breath of the Wild su me mnogo obradovala jer to što sam u toj igri doživeo nisam nigde drugde. Taj nivo slobode je toliko zarazan da nemam reči. Ako je From Software uspeo da ostvari pa makar i 50% toga siguran sam da je remek delo u pitanju.Daleko sam ja od veštog igrača, samo znam u šta sam ušao. Npr. Margit mi je oduzeo pola sata ali osećaj kad ga pobediš je neprocenjiv. To samo Souls igre mogu da pruže.
Preporuka za sve koji prvi put igraju ovaj tip igara. Budite strpljiivi i uživajte bez spoilera, trikova sa levelovanjem i vodiča na YT jer nećemo skoro dobiti nešto slično. Jedinstvena prilika da osetite nešto drugačije u odnosu na gluposti koje štancuje Ubishit i njemu slični.
Preko steam-a , nePitanje za one koji su kupili igru.
Jeste dobili vi metalnu kutiju uz igru?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari