Ne znam baš za sve dane ali znam za 06.11. da su imali problem i znam da trenutno imaju problem, pa ćeš sada dobijati razne greške na SEFU. Tako da nije do tebe.Imate li problema sa slajem u SEF? Vec par dana SEF ozbiljno zeza, pre neki dan su dosle fakture na SEF ali tu su i ostale nisu poslate dalje, pa su klijenti morali da storniraju i ponovo salju.
Od jutros se javlja time out
Primecujem slccnu stvar i sa fiskalizacijom racuna u sve veci broj prodavnica racuni sporije izlaze nego li prosle godine u ovo vreme
Драги корисници услуга електронске управе,
Обавештавамо вас да ће у периоду од 19 часова 11. 01. 2024. до 7 часова 12. 01. 2024. систем бити недоступан због планираних радова на унапређењу. Могући су прекиди и отежан рад система и током 24 сата након завршетка радова.
Хвала на разумевању.
Ide u produkciju od sutra, 15.2.2024.Cisto infomativno pustili su oko NG veliki update hot fix 3.5 koji izgleda ne radi kako treba (ne znam tacno razlog), isto su uradili i prosle godine. Tako da normalizaciju ocekujem tek kada na release dodje 3.5,a to ce biti oko kraj Januara...
Jedino tako mogu da nesto puste i da kazu radilo je duze od 24h bez problema 🤣Ide u produkciju od sutra, 15.2.2024.
Ako mene neko pita: velika greška da se išta pušta u produkciju u vreme praznika, kada državne službe ne rade a preduzetnici ko preduzetnici: 24/7 u produkciji.![]()
СЕФ ажурирање 3.5 планирано за 15. фебруар
Обавештавамо кориснике да је верзија 3.5 система електронских фактура планирана за објављивање на продукционом окружењу 15. фебруара 2024. године. Наведена верзија не захтева додатна прилагођавања корисника који приступају СЕФ-у путем апликативног интерфејса. Напомена: СЕФ ажурирање 3.5...www.efaktura.gov.rs
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari