Sta ti od aplikacija trosi bateriju? Sto ne reklamiras ako ne radi nfc?Kod mene ne moze da se upali, i reset radio isto necei bat jedva izdrzi ,vec be na 35% u 1 opet na punjac.. bas me razocarao a na pocetko sam bio odusevljen telefonom..vec posle god dana tacno... mislim da cu odustati i od ovu marku.
To nikeJa koliko sam razumeo direktan naslednik je Edge 50 pro.
Nije sigurno,dosta slabiji cipset u odnosu na ovaj model,luda kuca sa njimaValjda Edge 50 !?
Prošle godine je pro model bio flagship - edge 40 pro. Sada je na to mesto došla 50 ultra. A Edge 50 pro je klasa ispod. Iz tog razloga mislim da je 50 pro naslednik Edge 40. Svakako evo klip gle je bilo reči o tome
Samo je baterija očaj, a po svemu ostalom je jači model od svake nove Motorole osim Ultra.Vidim ja da još uvek ne treba da napuštam moj edge 30 fusion za nov model,jer još uvek nije ni jedan od novijih Motorola baš baš veliki napredak .😁
Sinoć prodje neki apdejt, ovo se vratilo u normalu..Jel ima neko problem da se ispod sata ne vidi temperatura i datum, tj vidi se ali jako slabo.Pogledajte prilog 460591
Da, primetio sam jednom na direktnom suncu i na baš svetloj pozadini. Čak malo kao i da je rotiran tj. nije paralelno postavljen sa donjom ivicom.Da li se i kod vas naziru konture fingerprint senzora na ekranu?
Upravo tako, nije pravilnog oblika. Mislio sam da je burn-in, ali moguce je da je ugradnja senzora malo poremetila uniformnost panela na tom mestu.Da, primetio sam jednom na direktnom suncu i na baš svetloj pozadini. Čak malo kao i da je rotiran tj. nije paralelno postavljen sa donjom ivicom.
Proveri koje aplikacije trose baterije, meni je npr. smart watch trosio 20% u toku noci posle nekog update-a i osetno mi je krace trajala baterija u toku dana. Nije iskljuceno da neka aplikaicja trosi kao luda. Ja jos uvek mogu 4-5h screen on da izguram, i to da ne ode do 0%.Ja bi dodao da mi je baterija na 70% i da traje jed va 2:30h screen kod mene, punim ga 3x,posle 1god i 6 mes, nfc je prestao da radi posle update, prednja kemera ocajna.
A koliko je trajala baterija kada je bio nov? Meni izgura oko 7 - 8 sati SoT i ostane 15% baterija.Ja bi dodao da mi je baterija na 70% i da traje jed va 2:30h screen kod mene, punim ga 3x,posle 1god i 6 mes, nfc je prestao da radi posle update, prednja kemera ocajna.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari