Ni kod mene, iako sam u yetteluKod mene još nema ažuriranja na MTS-u 😕
Ni kod mene, iako sam u yetteluKod mene još nema ažuriranja na MTS-u 😕
Samo ugasi battery -> Background app use i reinstaliraj ako ne proradi.Od početka ne radi messenger i viber, sad ne radi wa kako treba. Definitivno loša kupovina, moj prvi i poslednji Motorola telefon.
Da ugasim ili upalim? Sve aplikacije su bile nameštene na tkzv pametna upotreba.Samo ugasi battery -> Background app use i reinstaliraj ako ne proradi.
Ugasi skroz, ovaj glavni toggle na vrhu ekrana. Sve drugo sam probao, ovo mi je jedino resilo problem. A kad razmislim, cini mi se da je ovaj background app use dosao sa nekim security update-om i da su od tad poceli problemi sa Viberom.Da ugasim ili upalim? Sve aplikacije su bile nameštene na tkzv pametna upotreba.
Kod mene jer Android 14 doneo znatno manju potrošnju baterije. Nisam radio reset na fabrička podešavanja, da bih video kako će se telefon ponašati posle apdejta.Posle 8 meseci korišćenja baterija je pala na 88% kapaciteta. Nakon nadgradnje na Android 14, vraćanja na fabričko podešavanje i svežeg podešavanja telefona mogu reću da se baterija mnogo više troši. Napunim telefona na 100%. Ostavim ga preko noći bez korišćenja. Nakon 7 8 sati baterija padne na 75%. Koliko sam bio oduševljen telefonom u startu toliko sam sada razočaran.
Imas sad na 14 lepo razdvojeno na svaka dva sata koje aplikacije trose bateriju u pozadini. Probaj da stavis neke restrikcije na te aplikacije sto trose puno. Ja nisam primetio razliku sa 13 na 14, sto ne mora da znaci da ti nemas neki problem sa samim telefonom.Posle 8 meseci korišćenja baterija je pala na 88% kapaciteta. Nakon nadgradnje na Android 14, vraćanja na fabričko podešavanje i svežeg podešavanja telefona mogu reću da se baterija mnogo više troši. Napunim telefona na 100%. Ostavim ga preko noći bez korišćenja. Nakon 7 8 sati baterija padne na 75%. Koliko sam bio oduševljen telefonom u startu toliko sam sada razočaran.
Probaj preko RSA aplikacije na računaru. Ja sam na taj način.Da li ste upgrade na A14 dobili preko regiona Srbija? Kod mene još ništa, MTS.
Nikako da se nakanem da probam ovo preko aplikacije. Još ništa od OTA ažuriranja na MTS-u, barem kod mene. Video sam na nekom YT klipu da kada se radi preko aplikacije to podrazumeva i fabrički reset. Da li je zaista tako? Izvinjavam se što ponovo pišem na ovu temu.Probaj preko RSA aplikacije na računaru. Ja sam na taj način.
Pozdrav, ne mora fabricki reset. U aplikaciji se samo oznaci da google nalog ostaje, da se ne brise.Nikako da se nakanem da probam ovo preko aplikacije. Još ništa od OTA ažuriranja na MTS-u, barem kod mene. Video sam na nekom YT klipu da kada se radi preko aplikacije to podrazumeva i fabrički reset. Da li je zaista tako? Izvinjavam se što ponovo pišem na ovu temu.
APP Pomoć za uređajGde na motoroli moze da se vidi potrosnja ram memorije? Kako bi inace znali da li prosirivati ili ne, hvala.
Pa ne znam, kod mene je svaka apk ima svoj zvuk i mogu da menjam u podešavanjima. Valjda imaš u podešavanjima svake apk koji sound hoćeš da staviš.I tu nema tog zvuka samo default i eventualno nesto skinuto sa zedge. Isto i za whatsup. Instagram koristi moto zvuk npr za poruku.. Jel moguce da samo meni ovo ne radi?
Evo gledam Telegram, ma koja kod app. Teška glupost
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari