Šta je novo?

EDGE 40

Ako neko zna rešenje. Skoro sam dobio power bank na poklon i treba mi za edge 40. E sad problem je ako hoću da ga punim sa kablom koji na oba kraja ima USB C. Tada neće da se puni nego ispada da ja punim power bank. Ali kad ukljucim kabl koji sa jedne strane ima USB A a sa druge USB c onda hoće da puni telefon. Probao sam kod drugara ista situacija, on ima Samsung telefon. Kontam da je do androida.
Resenje je da taj USB-C sluzi za punjenje power-banka a da je USB-A za punjenje uređaja na drugom kraju tog kabla.

Мсм да има везе и који је бенк. Ја имам онај Шаоми од 20000 и пунио сам раније са Ц на Ц.

Treba na samom PB-u da piše koji su portovi IN, a koji OUT. Obeleženo je sigurno.

Resio problem za trosenjem baterije i prestanak rada NFC, zamenili plocu u servisu, za sada je ok. Ide tel kod dece pa cemo videti, ja sam izgubio volju.

Kao i uvek je granicno da li ima finansijskog smisla. Izgleda da moze da se naruci ekran sa ali express za 35-40 evra, pa ako mislis da mozes sam da zamenis mozes to da probas.

Evo da se pohvalim i ja sam ga upravo razbio 🥲 Za sad necu da diram, jer radi. Primetno je samo u uglu ekrana, pa mi ne smeta previše. Ako budem menjao pisaću kako je prošlo.

Zanimljivo, ja sam na MTS -u, i nema update-a još. Probao sam i preko Software fix-a, ažurirala se aplikacija, ali i dalje tamo stoji A14.

Mislim da to nije bitno. Mozete sa pogledate "software channel" u "About phone>Device details". Meni je "teleu".

Da li vam se tel nenormalno greje kada koristite video poziv preko Vibera? Ja moj jedva držim koliko je vruć.

Da li vam se tel nenormalno greje kada koristite video poziv preko Vibera? Ja moj jedva držim koliko je vruć.
To sam i ja primetio. Ne mogu da kažem od kada, možda i od starta, a imam ga godinu i po. Nije baš da ne mogu da ga držim, ali bude baš vruć. Otprilike kao kad se puni.

Nazad
Vrh Dno