Zato što je TEBI puno sanduče (dolazno i odlazno se računa kao jedno), pa ni ja ne mogu da ti odgovorim na PM. Isprazni ga(offtopic)
@alphaunits iz nekog razloga ne mogu (odjednom) preko tapatalka da ti sibnem PM.
@evilmc sta... znaci mi iz Srbije ne mozemo da dodamo karticu ili devizni racun na PP i da prebacimo novac da ga imamo na PP balance?
(offtopic)
Btw posto kazes da si upravo platio nesto preko PP balance to bi znacilo da je tebi neko prethodno poslao novac na PP, jel tako? (pretpostavljam neki freelancing ili sl.) Kazi mi, jel' ti iznos ostaje u dolarima ili PP automatski konvertuje balans u evre (il', daleko bilo, dinare)? ... i... Mozes li novac sa PP balansa (dodavanjem deviznog racuna neke srpske banke) da povuces na svoj racun u banci i tako podignes, ili smo mi i dalje to sto jesmo tj. 3rd world country?
^ izvinjavam se na offtopic-u.
Sent from my SM-T113 using Tapatalk
Ista stvar i kod mene.Meni nije radio nikako (samo preko kompa idem), i sad vidim da mogu da kliknem na Paypal, nije vise siv! Ali, nece da se spoji, javlja mi neku gresku kad kliknem na Paypal. ...
@evilmc ako ne zadirem previse u privatnost, da li je tebi neko uplatio nesto na pp registrovan na SR i ti onda taj novac sa pp balance-a trosis bez problema za neko placanje? Zanima me i situacija gde ti neko posalje dolare... Da li to pp automatski konveruje u evre na tvom balance ili stoje i dalje dolari i koverzija nije uradjena? Jer razmisljam, ne bi valjalo da dobijes dolare, pp odradi konverziju u eure a onda kada nesto placas online u dolarima opet ide konverzija iz eura u dolare za tu transakciju? Moze neko pojasnjenje oko toga? (znaci pitam za situaciju kada se radi o srpskom pp nalogu, a NE generalno, kakva su iskustva)
+1.Mislim da ovo objasnjenje nema veze sa zivotom. Da je kasnjenje u pitanju eBay bi to drugacije resavao a ima drzava u kojima mnogo vise kasni pa nista. Inace PayPal cesto ima razne probleme sa nalozima iz Srbije.
Mislim da ovo objasnjenje nema veze sa zivotom. Da je kasnjenje u pitanju eBay bi to drugacije resavao a ima drzava u kojima mnogo vise kasni pa nista. Inace PayPal cesto ima razne probleme sa nalozima iz Srbije.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari