Pre svega, drugari, hvala na odgovorima
@bakara
Meni je ovaj mejl o otkazivanju porudzbine od strane prodavca stigao pre 20 i kusur dana, pa gledajuci ovo sto si napisao (refund bi trebao da "legne" za 5-7 dana, i da ne treba da brinem oko istog jer mi je zvanicno odobren), nervira me to sto oni (ebay) u mejlu kazu:
We hope you received your refund from the seller already.
NE, pare od prodavca NISAM DOBIO (zato sam i pitao koji je okvirni rok)...
If there's a problem, contact us and we'll be glad to help.
...i sad ako recimo IMAM problem, ja na ovo CONTACT US ne znam KOGA i KAKO sad (pre isteka roka) da kontaktiram da mi resi problem oko refundiranja, jer se ovde ILI prodavac pravi blesav po tom pitanju, ILI mozda ja ne kapiram da u svakom slucaju moram da sacekam da istekne predvidjeni rok u kom bi uredjaj koji sam narucio trebao da mi stigne (sto se samo po sebi kosi sa logikom mejla koji sam dobio gde jasno pise da NECE doci), pa tek onda krece refund po nekom automatizmu.
- - - - -
Ovaj deo oko disputea mi je jasan, i to cu pokrenuti kada istekne gore pomenuti rok za prispece, a pare "ne legnu".... Bzvz je samo sto u listi razloga zahteva za refund (koliko sam video) ne postoji opcija "prodavac otkazao porudzbinu posle uplate", vec ILI kupac nije dobio, ILI je dobio pogresnu stvar, itd, itd...