Ja sam imao neka plaćanja na ebay, pare uredno skinute sa PP. Novac sam imao na PP računu. Da nije problem sa našim karticama ovo što traje već nekoliko dana i na srpskim POS terminalima?
Evo, sada sam ponovo probao i radi sve u 16. Izgleda da je bio neki problem ali sada šljaka normalno.Od juče mi nešto zeza paypal na ebay-u, kada odaberem način plaćanja (paypal ili kartica) otvori mi onaj prozor gde treba da učita login za paypal. Uvek istekne timeout i ne učita taj login.
Mislio sam, ajde gužva sa posla, probaću kući, kad i tamo isto, danas isto.
Inače, juče sam nezavisno koristio PayPal za prebacivanje nekih para, sve radi normalno kao i ranije.
Na dnu stranice "My ebay" imas orders. "More actions" --> I didn't receive it
Ja imam tu opciju za kupovinu od 26.9. iako sam potvrdio prijem.
MyEbay --> Account --> Resolution center --> I haven't received it, yet
MyEbay --> Account --> Feedback --> Request feedback revision za revidiranje ocene...
Nešto mi je sumnjiv format tracking broja, mislim da treba da bude 2 slova 9 brojeva pa 2 slova
Imam nekolika pitanja, pa ko zna neka komentarise...
Prvo me zanima, koji je rok za isporuku ako prodavac nije naznacio vreme ni krajnji rok za isporuku onog sto sam kupio?
Ako se dobro secam, pre je bilo 30 dana, pa se onda moze zaliti na neisporucen proizvod... jesam li u pravu?
Drugo pitanje:
Narucio sam usb punjac za telefon i pripadajuci mu usb kabl. Pogledajte prilog 240140
Nakon nekih 10-11h istog dana dobijem ovu poruku sa ebay Pogledajte prilog 240141 Pogledajte prilog 240142
Sta ta poruka tacno znaci?
Jos nisam dobio potvrdu (obavestenje) da je punjac s kablom poslat.
Birajuci kod kog prodavca cu kupiti punjac, uzeo sam naravno kod najjeftinijeg ali cena punjaca i kabla kod ovog je bila od prilike kao cena samo punjaca kod ostalih prodavaca istih proizvoda...
Da li ovo moze znaciti da je prodavac shvatio da pordaje "ispod cene" dva proizvoda, po ceni jednog (punjaca), pa je odlucio da povuce ponudu i ne posalje poruceno i placeno?
Ko je poslao poruku, ebay automatski ili je ovo od prodavca ili sta...?
Kakva je sansa da punjac ipak dodje?
Ima neko iskustva s ovakvim scenarijom?
Pozdrav i hvala svima na konstruktivnim savetima...
Nece ti ni poslati, jer zna i on da to ne moze da ti naplati, tj ti mozes da vratis novac.Dakle EBAY je uklonio oglas, ne prodavac?
Nije briga za refund, no ne znam dal su ili ce poslati (a verovatno nece) pa da narucujem od drugog...
edit: A koji je rok za zalbe ako nije naveden rok za isporuku? Da li je to nakon 30 dana od placanja?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari