Malo kasnim sa odgovorom, ali bih se isto slozio da novi firmware nije bas neko poboljsanje u odnosu na stari.
Mene smajliji (tj slicice smajlija) u porukama strasno nerviraju, ako neko zna kako mogu da se uklone, neka kaze

Jedine prednosti ovih novih update-a jeste sto mi Garmin uopste ne puca, generalno ubrzanje telefona koje navode sa svakim update-om ne vidim.
Nego imam jedan problem koji nisam ni sam siguran da li je vezan za telefon ili za mrezu. Naime telefon u jedno 20% slucajeva kad salje sms posalje isti sms 2 puta (nebitno na koju mrezu saljem). Ponekad uspem da ga "presretnem" posle prvog, posto ostavi poruku u outboxu jer navodno nije uspeo da je posalje odmah, pa odlozio slanje za par minuta, a poruku je u stvari poslao... Koristim telenor mrezu, pa ako neko moze da kaze u cemu je problem bio bih zahvalan. Naravno software je najnoviji, a isto se ponasao i sa prethodnom verzijom i sa novom, pa to iskljucujem kao mogucnost.
Dalje, ono sto me pomalo neprijatno iznenadilo, zvucnik (u slusalici) pocinje da mi crkava... Tj sve vise susti dok razgovaram. Pritom telefon od kako je nov ima 54h razgovora, cini mi se da to nije puno.
Nadam se da kad ga reklamiram u Telenoru necu cekati na telefon 2 meseca (jos je u garanciji).
@zulu 92
Kako si uspeo da unistis masku? Posto, meni je telefon star preko godinu ipo dana, i dalje izgleda veoma slicno kao prvog dana. Mada, ja ga stalno nosim u futroli, i uvek kad mi ispadne ispadne zajedno sa futrolom