2.Juče sam propustio da čestitam rođendan drugu. Datum sam ubacio kao stavku u imeniku, međutim telefon me nije podsetio. I sinoć sam pročešjao sve moguće opcije, međutim nigde nema stavke da alarmira na datume iz imenika. Da li neko zna kako da ovo izmenim??
* Changes in timezones
* Silent mode enabled
* Adobe Reader updated to 2.5.202
* Default system start up date (11/10/2010)
* Clock time font bolded
* Device Management corrected
* Keypad autolock change
* Startup Database updated
Pa pazi generalno E serija ima slabije (da ne kazem bedne :d) kamere jer je ipak to linija koja je namenjena poslovnim korisnicima i tu je kamera ubacena otprilike reda radi
Eto ja sam prvo imao N72 pa sada E71 i mogu slobodno da kazem da uprkos tome sto N72 ima 2mp a E71 3mp ovaj prvi daje bolje fotke - jes da nema autofocus ali je primetno da slika ipak ima manje snega u bilo kojim uslovima
Ajde jos po danu i dnevnoj svetlosti su slike sa E71 jos i ok, ali po mraku i vestackom svetlu su ono bas da kazes - bedne
Bas sam uporedio i burazerov Magic koji cak i led nema i opet daje bolje slike nego E71
joriq,definitivno treba da promenish fon![]()
Sve mane koje si naveo bez daljeg stoje,manifestuju se i kod mene...ALI...meni te funkcije telefona uopste nisu bitne,tako da na to nisam maltene ni obratio paznju...Kameru na telefonu palim bukvalno jednom u mesec dana,mozda i redje,samim tim i galeriju ne otvaram...Kad su klipovi u pitanju gledam ih direktno preko YT aplikacije ili ako imam neki u fonu trazim i pustam preko Core player-a...zato kazem,posto imas drugacije navike i potrebe onda nije ni cudo sto ti nije "prirastao srcu" ... Dok je kod mene obrnuta situacija: ovaj telefon zadovoljava maltene sve moje potrebe,i trenutno ne postoji drugi fon sa kojim bih bio toliko zadovoljan...da mi sad neko pokloni na pr. Desire HD ili slicno,ne verujem da bi se lako odvojio od E72 prvenstveno zbog toga sto ne podnosim touchscreen telefone.
Ma nisam pobrkao nista
Hocu da kazem da Nokia E serija generalno ima ne bas sjajnu kameru![]()
Ni ja ne koristim foto i video kameru cesto, recimo da (evo sad gledam) u oktobru imam 8 fotki i 0 klipova, u novembru 11 fotki i 1 klip. Ne kontam tvoju konstataciju oko gledanja klipova preko YT i core playera, nije to problem, ne pazis na casu, problem je prilikom samog snimanja klipova, a poceo je da se javlja od trenutka apgrejda na predzadnji FW, i klipovi seckaju (kao sto se vidi u klipu koji sam postavio na youtube). Ali, za razliku od nekih, koji puknu skoro jednu prosjecnu platu na fon, i onda ih ne interesuje sto neke stvari ne rade kako treba (makar ih i rijetko koristili) i sto je fon trci-trci pa neki bug, ja nisam takav tip, ja za te pare ocekujem da sve radi onako kako je opisano.
Ovaj je zaista bzvz, zao mi je sto nisam slikao unutrasnjost (sa bukvalno 50ak LED-ova, a na retrovizoru, po samom staklu :wall: ispisano Crazy Tuning). No, slike spoljasnjosti, "spajdermen" na haubi i LE diode na retrovizorima govore dovoljno o ukusu. Inace, vozim Cooper-a, ali je moj vise nalik na ovaj crveni :wave: BTW, fotka "spajdermen" haube je takodje van fokusa.joriq, Cooper S nikako ne bih nazvao bezveze minijem :d (mad ovaj jeste nešto ružnjikavo našminkan)
To što je jedna fotka mutna možda ima veze i sa drhtanjem ruke. Ipak je to telefon koji nema predviđeno mesto (grip) da ga držiš dok fotografišeš. Dešavaju se ovakve stvari.
Pitanje: da li na E72 postoji neka prečica za smajlije (prillikom kucanja maila/SMS-a)? Vidim da ovde ima i (bivših) vlasnika E71, jel ima tamo prečica?
MeeGo je nesto sto jos nije zazivjelo, debelo kasni, a pitanje je na sta ce liciti kad izadje i kako ce se izboriti sa konkurencijom. Onaj clanak koji sam linkovao u jednom od prethodnih postova dobro oslikava u kakvom se stanju trenutno nalazi Nokija (oni koji ne vole puno mobile-review neka cisto pogledaju statistike, pa cak i clanke na Benchu).Pa i razumljivo je sto otaljavaju starije verzije Symbiana
Sada je ocigledan fokus na Symbian ^3 i MeeGo projektima - cim se budu pojavili telefoni pribliznih karakteristika kao vec dostupni modeli koje pogoni nova platforma Symbian S60 3rd i 5th ce zaista postati stvar proslosti - nesto slicno kao 2nd edicija koju danas vise niko ne spominje niti se pisu aplikacije za njega, uz izuzetke tu i tamo sto je i razumljivo jer su ti uradjaji bili aktuelni negde oko 2006. godine![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari