Jeste uspeli da rešite problem? Pokušavam da zalažem termin za rodjaka, ali mi ne uspeva.Potrebna mi je pomoc, danas sam se registrovao na eupravu samo zbog zakazivanja termina za pravljenje nove licne karte i imam problem, prilikom ulaska na licna karta/pasos i kad kliknem na pokreni uslugu izbaci mi stalno da mi je istekla sesija i da prijavim ponovo, iako sam prijavljan, iako nikad do sad nisam koristio eupravu ili mi izbaci da se prijavim kako bi mogao koristiti uslugu i tako stalno.
Pokusavam da im pisem i da ih pitam u cemu je problem ali mi izbacije stalno "Bad Request"
Takodje mi nije iskocilo polje za odabir lokacije nakon prijave na sajt.
Zna li neko u cemu je problem ili da li neko ima email adresu od euprave pa da im direktno posaljem, a ne preko kontakt forme na sajtu koja ocigledno ne radi.
Jesam, trebalo se sacekati da se verifikuje nalog, samo sto sam ja tu verifikaciju malo ubrzao jer sam im pisao na mail da mi kazu sta je problem pa su mi verifikovali ali ih nisam uspeo kontaktirati preko kontakt forme na sajtu eUprave jer mi je stalno izbacivalo "Bad Request" pa sam ih kontaktirao preko Kancelarije za informacione tehnologije i elektronsku upravu, preko sajta https://www.ite.gov.rs/Jeste uspeli da rešite problem? Pokušavam da zalažem termin za rodjaka, ali mi ne uspeva.
Ne, nemam nikakvo punomocjeNisu ti tražili i njeno ovlašćenje/punomoćje da možeš u njeno ime da preuzmeš njenu ličnu kartu?! Zanimljivo...
Ja sam podneo zahtev preko mog naloga na eUpravi za clana porodice, zakazao joj termin, za dalje nisam imao poma.Osim, naravno, ako ti nisi nekako podneo zahtev za izdavanje LK u njeno ime - ne vidim kako je ovo uopšte moguće, naročito bez validnog ovlašćenja.
Pozdrav
Podigao sam Ličnu kartu u Novembru prošle godine uz otisak prstaNe, ja kad sam svoju podizao prosle godine nikakav otisak prsta nisam morao dati.
Samo papir koji sam dobio i staru licnu kartu.
Ne lozi, evo sad sam bacio pogled na papir koji je dobila, na papiru jasno pise da je ona podnosilac zahteva, a ispod toga dopisano hemijskom olovkom "licnu kartu preuzima (moje ime i prezime)", to je dopisao radnik/radnica na salteru. Ne znam vise sta da mislim dok ne odem tamo.Mislim da te mama loži![]()
Ne znam samo kako ćeš odraditi korak sa otiskom prsta, da sam na tvom mestu, otišao bih zajedno po ličnu kartu. Da ne bude za džabe.Ne lozi, evo sad sam bacio pogled na papir koji je dobila, na papiru jasno pise da je ona podnosilac zahteva, a ispod toga dopisano hemijskom olovkom "licnu kartu preuzima (moje ime i prezime)", to je dopisao radnik/radnica na salteru. Ne znam vise sta da mislim dok ne odem tamo.
Uspeo da vratim posle unosa šifre - i zaboravio sam da sam neku unosio, vidi moje ime i prezime... ali pošto sam opozvao consentid - neće da ga pokrene kada hoću da se ulogujem u Eupravu - kaže: consentid nije aktiviran@pajser.china Lozinka je da otključa keystore unutar zip-a a ne za sam zip fajl.
I to ti je tražio da postaviš prilikom pravljenja backup-a.
Ne lozi, evo sad sam bacio pogled na papir koji je dobila, na papiru jasno pise da je ona podnosilac zahteva, a ispod toga dopisano hemijskom olovkom "licnu kartu preuzima (moje ime i prezime)", to je dopisao radnik/radnica na salteru. Ne znam vise sta da mislim dok ne odem tamo.
HVALA!!!@pajser.china
Onda probaj sa Chrome ili Edge u Incognito tab-u da se loguješ koristeći sertifikat na ličnoj karti. Samo obratiš pažnju pri izboru sertifikata da klikneš na "AUTH" a ne na "SIGN" sertifikat.
Ako imaš "Čelik" i onaj njegov token Manager program koji instalira uz njega ne bi bilo loše i da pogledaš tačno do kog datuma važi AUTH sertifikat u čipu LK.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari