Saga se nastavlja bio danas do MUPa red je bio fin 30ak ljudi cekalo u 17:30, raila 3 saltera pa islo brzo, situacija je sledeca ****** od portala euprave radi samo ako je cista situacija sto se tice zamene vozacke, posto sam promenio prebivaliste prilikom zamene licne karte prosle godine koja je istekla, vodio sam se tom logikom , istekla mi vozacka podnosim zahtev za zamenu jer je istekla, medjutim, ne podnosim zahtev za produzenje jer sam promenio prebivaliste. Ta opcija postoji prilikom podnosenja zahteva ali ja sam vec iz opisanog razloga podneo kao razlog istek, jer je realno vozacka istekla 28.01 a ja podneo zahtev 07.02.
Portal ocigledno nema proveru a normalno od mupa nisam dobio nikakvu povratnu informaciju za mesec dana.
Bio podneo zahtev platio 2800 a za onih 1800 da idem i da trazim povrat, sto znaci majanje Trezor i najverovatnije ona agencija ili sta vec za kovanice i metale.
Sada cekam rekose z apar dana dobijem obavestenje na portalu kada mi bude gotova.
Najcrnje je sto sam ja u prekrsaju to sam danas saznao od ljudi iz reda jer vecina nas je bila u prekrsaju jer nam vozacke istikle ili kao meni pre predaje zahteva ili u toku obrade, desetak njih je danas doslo da preuzme vozacku a podnelo je zahtev pre mesec dana licno.
Ona potvrda koja se dobija ne moze da se vozi sa njom kao sto moze kada se dobije potvrda z asaobracajnu