Softver dostupan za preuzimanje: | ||||||||||||||||||||||||||||||
| ||||||||||||||||||||||||||||||
Napomena: Obavezna je aktivacija QSCD kartica/tokena izdatih od 21.4.2021.godine. Klijentski softver A.E.T. SafeSign od verzije 3.6 je 64-bitni softver i može se koristiti isključivo na 64-bitnim operativnim sistemima. |
|
Naravno na sajtu mupa. Ne treba ti programer, ja sam sam odradio, cas posla jos pre god dana.Jel neko zna kako se skidaju oni drajveri? Jel to komplikovano ili mora programer? Mislim jel imaju negde linkovi svega toga sta je potrebno da se skine i sta je sa onom aplikacijom ConsentID?
Tabela 1. Kvalifikovani elektronski sertifikati za elektronski potpis (u cenama je sadržan porez) | |||||||||||||||||||||||||
|
Radi ja sam radio reinstalaciju 3 puta i uvek uspesno vraceno.Mislim da im uopste ne radi sa tim backup-om nakon reinstalacije, vec mora da se ide u postu po nove parametre, osim ako se ne uzmu parametri na sajtu dok je korisnik logivan, a to u ovom slucaju nije izvodljivo![]()
Ja sam očekivao da će mi stići nešto u sanduče euprave. Na tvom linku sve sam popunjavam, kako će utvrditi iznos poreza?Poreska prijava na prenos apsolutnih prava za prodaju polovnih vozila sada preko euprave https://euprava.gov.rs/placanje-poreza-polovna-vozila?
Koristio sam osnovni nalog sa emailom, onda sam hteo da ga unapredim sa Consntid app, bio sam u pošti, daoemil(nije isti kao email koji sam koristio) i ništa mi nije stiglo na mejl, a navodno je trebalo.Poneses samo LK u postu, LPA, banku sa spiska sa sajta euprave i ne placa se nista. Imao sam nalog sa sertifikatom vec i normalno sam dobio parametre sa aplikacijom samo se logujes sa postojecim mailom i verifikujes se putem aplikacije i to je to
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari