Sansa Stark
Zapažen
- Učlanjen(a)
- 27.06.2022
- Poena
- 11
Hvala vam mnogo na informacijama, zlatni ste.
Ne radi još od ranije, ja probao oko 5 i izbacilo je neku objavu da trenutno nije dostupna usluga ili tako nešto...Da li neko zna sta se desava sa sajtom servisi.euprava?
Pokusavam da otvorim u zadnja dva sata ali nikako ne uspevam...
Istekao ti je sertifikat. Podnesi zahtev za novi.Španija i dalje traži covid sertifikate. Međutim, kad skeniram moj buster sertifikat njihovom aplikacijom za proveru validnosti, ne prolazi. Možda nije do euprave ali kako to da proverim
Jel ima neko problem sa placanjem preko sajta "eplati", ja klincu ne mogu da platim online novi pasos, sve on generise ok ali 5 puta nece da prodje placanje danas.
Zalio sam se kazu do banke je, ja im uzvratim da na svakom sto domacem sto stranom sajtu onda mi trazili sve generalije, i sve oko te transakcije odobrenje ime i prezime, iznos bla bla i nista mi nakon toga nisu odgovorili.
Jos neko problem?
Skeniraj uplatnicu i plati ebankingom.Jel ima neko problem sa placanjem preko sajta "eplati", ja klincu ne mogu da platim online novi pasos, sve on generise ok ali 5 puta nece da prodje placanje danas.
Zalio sam se kazu do banke je, ja im uzvratim da na svakom sto domacem sto stranom sajtu onda mi trazili sve generalije, i sve oko te transakcije odobrenje ime i prezime, iznos bla bla i nista mi nakon toga nisu odgovorili.
Jos neko problem?
Evo upravo platih, preko kompa sve odradio i odmah proslo, dakle kao sto sam i rekao gore NIJE do banke kako je @Zli_Carobnjak tvrdio, jer ne bi prosla ni preko kompa, moguce je da chrome na fonu ne da iz nekih bezbedonosnih razloga, mozda im sistem nije podesen za placanja telefonom ne znam ali juce 5 puta na telefonu nece, danas prvi put na kompu preko Edge-a odradi odmah placanje.Skeniraj uplatnicu i plati ebankingom.
Kada sam rekao da je u mom slučaju bilo do banke, mislio sam na njihov sistem placanja, odnosno da nije problem u generisanoj uplatnici. Elem, kod mene je svakako to bio problem, ne znači da je i kod svih ostalih isto, ali može da bude isto rešenje ako nekome zatreba.Evo upravo platih, preko kompa sve odradio i odmah proslo, dakle kao sto sam i rekao gore NIJE do banke kako je @Zli_Carobnjak tvrdio, jer ne bi prosla ni preko kompa, moguce je da chrome na fonu ne da iz nekih bezbedonosnih razloga, mozda im sistem nije podesen za placanja telefonom ne znam ali juce 5 puta na telefonu nece, danas prvi put na kompu preko Edge-a odradi odmah placanje.
E probao da skeniram nije hteo da ocita pa sam normalno platio karticom kao sto gore napisah.
Sad me bas interesuje do cega moze biti?
Mozda Edge za android da instaliram mozda ne moze preko Chromea ili je do Androida(12) ko ce ga vise znati do cega je.🤪🤪🤪
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari