sad radiNaravno da ne radi.
Negde na pola 2014 godine su promenili lične karte, tj počeli da stavljaju druge čipove. Potpis može samo u te nove.Bio danas do MUPa da predam za produzenje vozacke i pitam za potpis, moram novu L.K. da izvadim ako hocu potpis, valjda izdate od 2018 moze potpis meni je izdata 2014 i vazi do 2024.
Postavili nove sertifikate, imam ih petInače, sutra ujutru (petak) bi trebalo da euprava krene da pušta nove sertifikate usklađene sa EU. Ovi trenutno imaju qr kod koji je zapravo link ka eUpravi #facepalm
nekom od odgovarajućih aplikacija. fazon svaka članica EU ima svoju aplikacijuQR kodovi ne vodi nikuda, ne znam čime se skeniraju.
QR kodovi ne vodi nikuda, ne znam čime se skeniraju.
Ista situacija. Verovatno im servis ne radi.Ja stalno dibijam odgovor “Ne postoje podaci o podnosiocu zahreva”, a imam zeleni sertifikat Batuta na osnovu IgG antitela (vise od 1000). Gde je problem?
Sprdnja. Ali to je euprava, sta ocekivati...Postavili nove sertifikate, imam ih pet
Izdaju zaseban sertifikat za svaku primljenu dozu (imam 3) kao i za testove (imam jedan Ag i jedan PCR). QR kodovi ne vodi nikuda, ne znam čime se skeniraju.
Sprdnja. Ali to je euprava, sta ocekivati...
Prosli put kad mi je trebala potvrda o vakcinaciji zbog putovanja, isto sam prvo zatrazio potvrdu na hotmail adresu, i nije stigla ni posle par sati, da bih kasnije pokusao sa gmail i stigla istog momenta. Danas ponovo napravio istu gresku i upisao hotmail, a da pokusam ponovo ne mogu. Ne znam da li je do servera ili do neceg drugog.Moguce da je privremeno u sklopu podesavanja u sistemu vezano za nove EU priznate QR kodove. Pre nekoliko dana registrovao dva naloga preko gmail adrese najnormalnije![]()
Meni su juče uredno stigli sertifikati na @outlook.com adresu.Hteo da preuzmem EU zeleni sertifikat danas, ubacim sve podatke, i dam validnu email adresu ( hotmail) ali email nije stigao, nema ga ni u Junk. Sad pokusavam da odradim opet to preuzimanje ali da stavim gmail adresu, i celo vreme izbacuje greska 500 .
Da li ima neko koje email adrese moram ubaciti u outlook podesavanja da mi stize email od eprave?
Uspeo sam veceras ponovo ali sam dodao gmail adresu.Meni su juče uredno stigli sertifikati na @outlook.com adresu.
Meni @hotmail.rs često pravi probleme ovog tipaMeni su juče uredno stigli sertifikati na @outlook.com adresu.
Pozovi ih telefonom i reci ce ti tacno sve sto te interesuje. Imas br.tel. za informacije na kraju ove stranice: https://euprava.gov.rs/usluge/6554 To je najbrzi i najsigurniji nacin da resis svaku nedoumicu.Zna li neko kako i da li se moze dobiti potvrda ako neko vakcinisan , prilozio maticni izvod prilikom valcinacije, jeste nas drzavljanin ali nema prebivaliste. ?
This item is not available in your country.Inace ko zeli da skenira novi QR kod kompatibilan sa EU to moze da uradi preko covvpass check aplikacije instituta Robert Koh.
Za stare kodove logicno pokazuje da nisu validni, a ove naše nove kodove čita kao validne.
Pogledajte prilog 324871
This item is not available in your country.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari