To je obećala i naša eUprava za neki dan...Imaju i zgodnu aplikaciju za čuvanje sertifikata:
Nakon uspešnog obnavljanja parametra, koje sam opisao, uspešnog izdavanja sertifikata u cloudu i potvrdnog maila sa ugovorom, više ne mogu da se logujem na portal pošto zahtev ne dolazi do aplikacije na mobilnom, koja je do sad normalno radila i u kojoj se, u okviru podešavanja, vidi da je obnovljen sertifikat.
Da se nadovezem - test na antitela ne vazi u EU i ne izdaju digitalni sertifikat za to.Ja stalno dibijam odgovor “Ne postoje podaci o podnosiocu zahreva”, a imam zeleni sertifikat Batuta na osnovu IgG antitela (vise od 1000). Gde je problem?
Значи, то је разлог. Пуно хвала.👍Da se nadovezem - test na antitela ne vazi u EU i ne izdaju digitalni sertifikat za to.
Vazi samo za Srbiju.
Taj odgovor sam dobio od e-uprave.
U Češkoj prošao, na dva mesta. Korišćen cert za poslednju vakcinuOpet ja. Javljam se jer mi sertifikat nije radio u pošti u Ljubljani, a radio je na ulasku u Merkur. Dakle, malo radi, malo ne radi, zavisno od aplikacije kojom čitaju. Poprilično će mi se us*ati u život kada ne bude radilo kada bude najpotrebnije.
Bas je dobra aplikacija, samo ne radi kada se skenira export u pdfu.Imaju i zgodnu aplikaciju za čuvanje sertifikata:
![]()
COVID Certificate - Apps on Google Play
Keep Swiss COVID certificates easily and securely on your mobile phoneplay.google.com
Nakon uspešnog obnavljanja parametra, koje sam opisao, uspešnog izdavanja sertifikata u cloudu i potvrdnog maila sa ugovorom, više ne mogu da se logujem na portal pošto zahtev ne dolazi do aplikacije na mobilnom, koja je do sad normalno radila i u kojoj se, u okviru podešavanja, vidi da je obnovljen sertifikat.
Sacekaj bolje
Mislim da cu morati do pošte po nove parametre. Svakako javljam pokusam na taj nacinU medjuvremenu sam im poslao mail, ali svi znamo kako su ovde azurni.
Mislim da ne moraš ni da deinstaliraš aplikaciju, nego da je dovoljno da obrišeš data i cache.
Pozdrav
ista situacija, te sam za svaki slučaj napravio skrinšot, a ako budem bio prinuđen da im pišem mejlDanas mi stiže epismo u esandučetu. Nemoguće je otvoriti ga, samo se na sredini ekrana vrti "molimo sačekajte" i tako u nedogled. Još neko sa istim problemom?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari