Пробај са различитом мејл адресом од твоје да га пријавиш, тј. региструјеш са његовим јмбг, ако неће онда би требало да можеш преко свог налога.Како могу клинцу да отворим налог на е-здравље?
Да, нешто чудно. Али ок, шта да се ради, добро је и ово хахаха...@jeleraci
Da da, sve isto se ponaša i kod mene. Ulogujem se sa svojom LK , to prođe ok, onda se izlogujem i probam sa supruzinom LK , i uđe bez pina, ali na moje ime opet. Tu nešto nije dobro rešeno, pamti se prvi učitani sertifikat tokom cele sesije, tako da za novu sesiju mora da se koristi drugi browser ili brisanje cache-a.
.. To je neki moj zaključak, možda nisam u pravu ali iskreno, čudim se da ikako i radi s obzirom na situaciju
А у ком формату си покушао да је сачуваш? ЈПГ или ПДФ?Nazalost, nece. Ni chrome, mi Edge
Pogledajte prilog 323374
Na oba. Iscitana LK u pdf. a slika LK u jpg.Да, нешто чудно. Али ок, шта да се ради, добро је и ово хахаха...
А у ком формату си покушао да је сачуваш? ЈПГ или ПДФ?
Imaš dva sertifikata, jedan je za potpis, drugi za logovanje, ako u Chrome-u klikneš na prvi prilikom logavanja, izbaciće ovu grešku (jer je za potpis), na drugi neće.Drugari, imam jedno pitanje... Naime, potpisala sam ugovor u mup-u za izdavanje elektronskog sertifikata, instalirala sve što je potrebno, kupila čitač, instalirala drajvere za njega, odradila elektronski potpis (funkcioniše, probala), međutim kada idem direktno na prijavu elektronskim sertifikatom pojavljuje mi se poruka da je došlo do greške da proverim ovo,da proverim ono itd... ali kada se prijavim preko mobilnog telefona i aplikacije ConsentID regularno me prijavi u aplikaciju i imam pristup svemu. Da li to tako treba, tj. mora da se prijavi uz pomoć telefona ili ne? Nije mi jasno zašto me preko telefona pušta da uđem na portal a preko elektronskog sertifikata prijavljuje grešku... To me buni...Inače, htela sam da podnesem zahtev za promenu vozačke dozvole ali obzirom da sam vratila prezime ne moze već mi izlazi poruka : javite se najblizoj stanici mup-a. Hvala svima unapred...
Ovako izgledaAjd jos jedno glupo pitanje, sertifikat skines u obliku pdf fajla koji ti stigne na email, fakticki to pokazes ako te neko cima?
Ovo je medicinski jedino pravilno i apsolutno tacnoTek posle druge i to 14 dana ( tada ti priznaju) . Znaci, prva pa 21 dan pa druga pa jos 14 dana.
Ima neki novi kvalifikovani sertifikat u cloudu pa piše da treba da obnovimo parametre za ConsentID i još ponešto.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari