najbolje kupi 7600GT AGP, sa 2600 serijom neces se naigrati u DX 10
najbolje kupi 7600GT AGP, sa 2600 serijom neces se naigrati u DX 10
1.Slazem seBolji kvalitet prikaza i reprodukacija boja u danasnje vreme je vise stvar navike nego neke stvarne razlike, a preporucio sam 7600GT AGP iz nekoliko razloga:
1. Daleko se lakse nalazi a cena je tu negde.
2. Starije igre (do pre par meseci) rade brze na 7600GT (FC, COD2, NFSMW, Settlers II Aniversary, Quake 4, Serious Sam 2, a novije jednako brzo MOHA Airborn npr.)
imao sam obe kartice za PCI-E tako da znam o cemu pricam.
Koji bre crni napredni AA modovi, kao i HDR+AA *u isto vreme*... na 2600 Pro?!? :zgran:Da, a i zaboravio si na mnogo bolji kvalitet boja na ATI-ju, plus shto se moze staviti aa i hdr u isto vreme, svi oni napredni aa,....
bezi od atija - kako znas i umes - drndanje s drajverima je samo tako - meni na glupavom ati-ju promeni 56 rezoluciju ekrana kad podignem monitor
Koji bre crni napredni AA modovi, kao i HDR+AA *u isto vreme*... na 2600 Pro?!? :zgran:
Pa to samo marketing, lepo kad pise na kutiji... dok u praksi to znaci - slideshow.
Jos ako ce s tim na DirectX 10...
Sta, HDR+AA... pa bre, to moze na 8800 da zastuca, a ne na 2600 Pro.Shto ja sam probao sa njim da igram oblivion tako, i ide fino
Sta, HDR+AA... pa bre, to moze na 8800 da zastuca, a ne na 2600 Pro.
Koja je to rezolucija bila, 800x600?
Evo bre, rece covek u postu odmah iznad mog sta i kako... objasni sveProblem je sto ljudi imaju razlicito poimanje termina ide fino. Meni je fino kada mi je prosecan fps 50 a nikada nepada ispod 30fps, dok je nekom prosecan FPS od 25 i min 15 sasvim OK a to je ogromna razlika.
U dx 9 modu prednost 2600 serireje pre svega pro ddr3 nad 7600GT je veoma diskutabilna iako je ima ona jako mala a ima igara koje bolje rade sa 7600gt sigurno.
DX 10 mod nije mana samo je neupotrebljiv (radi lepo ali u 800x600).
Lupaš gluposti ali OK, nisi ti kriv, kriv je onaj koji te je tako naučio (napalio te da je to tako).2.Starije igre rade dobro i na 2600. Zar je bitno dal kartica daje u tim igricama 60 ili 70 frejmova.Mislim da nema smisla porediti te kartice u tim igrama. Dobro pa nisi reko da je 7600 brzi u kanteru od 2600
VIdecemo kad se ispeglaju drajveri sta ce da bude. Mada s obzirom na to kakve ati ima programere mogu samo da naprave josh gore:type:. USput probaj oblivion, bioshock, ili nesto tako pa uporedi taj 7600 sa 2600.Potvrđujem!
Lupaš gluposti ali OK, nisi ti kriv, kriv je onaj koji te je tako naučio (napalio te da je to tako).
Npr. CivIV radi sa 7600GS DDR2 4xAA @ 60fps zakucano a R2600 se muči između 20-45fps u istim uslovima.
A to je samo 1 "siromašna" (efektima) DX9 igra.
P.S. Bolje je da ćutiš i da misle da nemaš pojama nego da progovoriš i to potvrdiš.NHF
@smile
Ne verujem da ce da izadje agp kartica sa podrskom za dx10
I nema gde se kupi agp kartica sa podrskom za dx10
Nema ih trenutno ali su najavljene.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari