Šta je novo?

dx10 agp

Priča se od februara,a najavili su u roku od mesec dana da zvanično izađe.Ja to ne bih uzimao,bojim se da je ipak,manje ili više,uzaludno trošenje novca.

S obzirom na bagove nvidia 7xx serije u AGP verziji,voleo bih da vidim kako će da radi tek dx10 na dx10 igrama...
O kakvim se bagovima radi? Bas me zivo zanima obzirom da ja na mojoj karti iz pomenute serije nikako da naidjem na neki, pa da znam sta me ceka?

Realno dx10 i agp nema mnogo smisla uopste...

Sve to jedino ima smisla ako neko ima AGP DualCore konfiguraciju u suprotnom ako je obican Atlon ili P4 (npr. 631, 3GHz, 2mb L2) nikako se neisplati, nove igre traze dva jezgra i tu nikakva graficka (pogotovo ne neka nize srednje klase) nemoze da pomogne.

Sve to jedino ima smisla ako neko ima AGP DualCore konfiguraciju u suprotnom ako je obican Atlon ili P4 (npr. 631, 3GHz, 2mb L2) nikako se neisplati, nove igre traze dva jezgra i tu nikakva graficka (pogotovo ne neka nize srednje klase) nemoze da pomogne.
Mogu da dodam, da definitivno danasnje igre i te kako traze jak cpu tako da ulaganje u neku jaku agp graficku nema previse smisla za stare kompove...

Neki 9xx Intel Pentum D nije slab CPU kao ni X2 s939 tako da u tom slucaju ima smisla, neko jednostavno nezeli da prodaje staru konfiguraciju, radi backup, sve ponovo instalira da bi imao PCI-E i DDR2 konfiguraciju, za sve to treba vremena i zivaca. Realno izmedju AGP, DDR1 i PCI-E i DDR2 i nema neke razlike ako su graficke identicne i DDR500 memorija upitanju.

Nazad
Vrh Dno