auh...ja ne znam o chemu prichate al neshto opasno greshite kad je dvdrebuilder u pitanju. ja ga koristim od kada se pojavio...ima 2 godine sigurno...(mozda gresim).
uvek idem klasiku (ostavim ga celu noc) : CCE, jedno 6 pass-ova i rezultat je uvek iznad ochekivanja, da ne kazhem fenomenalan.
vrhunac mi je dvd koncert od Disturbed-a na kom sam ostavio sve audio streamove, menije itd..nekih 1.5 GB....nista nisam izbacio , a ostalih 6gb video materijala sam spakovao na 3...za neverovati je koliko je dobro ispalo...
shrink i svi ostali transkoderi su teshko sr...e, nero dodushe sam chuo da se znachajno popravio sa svojim Recode-om...kao i da je dvdshrink sad ok za manje dvd-ove...gde stepen kompresije nije toliko veliki.
mene licno ne interesuje to jer mi jedna noc nikad nije problem da ostavim komp da radi.
poredjenja radi Disturbed sam odradio jednom i u 12 prolaza...da vidim efekte....al mi se chini da je sve preko 6-7 prolaza besmisleno.
shto se xvid/divx-a tiche potpuno masjhite poentu kad govorite o fajlovima od 3-4gb..
xvid il divx NE MOGU da naprave toliki fajl jer jednostavno nikad nece dodeliti veci bitrate od odredjenog nijednom segmentu video materijala. poenta je u samom kodeku, kako on radi , matematici koju koristi itd...
probajte sa xvidom, dajte mu da moz4e da napravi koliki ocete fajl i ko uspe da predje 2gb svaka mu chast...(mozda sad lupam sa cifrom od 2Gb ali poenta je ista)
zakljuchak : idi na doom9.org...procitaj guide za dvdrebuilder, nabavi dvdrebuilder bundle sa regovanim CCE-om kako bi mogao da radis vishe od 2 pass-a i vozi. Za HC ne znam , neko ga pomenu, chuo sam da je xtra ali ga licno nisam probao..
srecno