Ova igra je naprosto fenomenalna. Kakvi d3-ovi, hl2evi i fcevi

. Mogu da kazem da je ovo solidna kombinacija Doom 3ke, HL2ke i Riddicka. Atmosfera mracna kao u D3, fizika i AI kao u HL2 (naravno, 2x bolji). Ima nekih scena od kojih sam se zesce u**o, ali brzo je proslo

AI je odlican, skace kroz prozore, juri te kroz hodnike, steka se iza zidova i za divno cudo nista nije skriptovano! :zgran: U kombinaciji sa slow motionom, kada razvalite nekog neprijatelja u nogu, noga mu se jednostavno otkine, a on padne dole i krvari, pa jos se jos malo cima. Najvise mi se svidja kada bacim neku bombu, pa ukljucim bulletttime... To morate da vidite :smoke: Ima razna oruzija, od pistolja, shotke, neko oruzje koje ispaljuje kolac, neki rail gun sa strujom, itd... Strana igre sto lici na Riddicka je neka doza sunjanja, kao i meele combat. Iz ovog demoa mogu da vidim da ce prica da bude dobra, ima nekih strasnih elemenata u igri, gde se prosto covek najezi :zgran: Meni i opcije su dosta dobre, moze skoro sve da se podesi, od preseta za graficku, do detljanog podesavanja. Kontrole za igru su klasika, malo nesto me je zbunio bullettime na CTRL?!? Ja sam ga stavio na MOUSE4

Sa Live! karticama ce zvuk da krci zbog EAXa (nadam se da znate resenje na ovaj problem), a podrzan je i EAX4 (ko ima, ima da vozi). Jedina mana je sto je ovaj demo kratak... previse... Pa dajte ljudi zar 600+ mega i manje od 15 minuta igranja? Mogli ste bar pola sata da se uzivim i da ubijem onog bossa