Šta je novo?

DungeonSiege2, F.E.A.R Demoi & NFS:Most Wanted Movies

Ajoj, zaneo se decko, toliko sam se "napalio" na DS2 da ni ne vidim vise da citam :d Elem, probao sam igru i previse informacija je to za mene :p . Zakomplikovali su je do moga. Jedva sam naucio Diablo 2 da igram kako treba, a sada ovo :D Lepo izgleda, ekstra linearna je, nadam se da ce biti nekih mapa koje su nelinearne (Utrean Peninsula u DS1), multi jos uvek nisam stigao da proverim. Evo sada upravo skidam "ono" za patch 2.1 sa GCW-a, a evo i mizernih izmena u patchu :S:

Dungeon Siege II 2.1
Patch Specification:
Patch File Size: 6 MB
Game Publisher: Microsoft Games
Operating System: WinXp/Win2k/Win9x
Date Posted: Aug-16-2005
Release Information:
Dungeon Siege II by Gas Powered Games - retail v2.1 patch

Changes:

1. Created a segmented file save system for GameSpy file size compatibility.

2. Adjusted GameSpy vaulting protocols to compensate for party save files
during loss of connection.

Odo ja da pikam...

Desava mi se u F.E.A.R. demou da posle odredjenog vremena igra zablokira i da se pojavljuju sareni kvadratici. Da li je moguce da je igra toliko zahtevna da se karta pregreva tacnije memorija? Drzim podesavanja koja je igra sama postavila, a forceware je 71.89. Sve druge igre mi rade bez problema. Da li se nekome na Leadtek A6200 sa fabrickim hladnjakom bez dodatnih na memoriju ovo desavalo?

Poslednja izmena:
FEAR ume dosta dobro da iskoristi grafičku. Probaj da smanjiš detalje ili da staviš novije drajvere za grafičku.

Skinuo demo F.E.A.R.-a,probao i imam samo da kazem jedno:VOOOOOUUUUUUUU!!!!!!! :zgran: :zgran: Kakva atmosfera!Na par mesta sam se zesce u**ao!Ako je i ostatak igre ovakav ode Far cry u zaborav.

Far Cry da ode u zaborav?
Nema šanse!

FarCry ima prednost što ima jak (sada ću da lupam) "distance rendering", pa može bez problema da prikaže velike daljine :) Što se tiče vode, urađena je slično kao u HL2, ali nikako slična onoj iz FC-a.

Poslednja izmena:
F.E.A.R. je jako dobra igra. Vredi odigrati demo.

Ralex2 je napisao(la):
Desava mi se u F.E.A.R. demou da posle odredjenog vremena igra zablokira i da se pojavljuju sareni kvadratici. Da li je moguce da je igra toliko zahtevna da se karta pregreva tacnije memorija? Drzim podesavanja koja je igra sama postavila, a forceware je 71.89. Sve druge igre mi rade bez problema. Da li se nekome na Leadtek A6200 sa fabrickim hladnjakom bez dodatnih na memoriju ovo desavalo?
graficka je verovatno pocela da ti flikuje..ili smanji detalje i ili stavi jaci kuler
p.s. nisi rekao da li si mozda klokovao graficku???

Poslednja izmena:
Vrh Dno