Šta je novo?

Duke Nukem Forever

3. juna demo za First Access Club :D cant wait....

haha a celu njegovu zbirku cuvaju u teglama :d

Tuzno to jeste, koliko je gaming industrija otisla dodjavola kada su ovakve fore osvezavajuce :p

Samo ću reći

dnf1.jpg

:)

pm if someone wants it

zezash?

Nope, kodovi se mogu ubaciti u Steam-u posle 30tog :)

Eno mene moj čeka u mail-u :)

^A mi mislili da ce to biti dan - ForNever :d

2K:
"Duke Nukem Forever is the game that was once thought to be unshipppable, and yet here we are, on the precipice of history," said Christoph Hartmann, president of 2K. "Today marks an amazing day in the annals of gaming lore, the day where the legend of Duke Nukem Forever is finally complete and it takes that final step towards becoming a reality."

3 nemoguce stvari:

1) Mir u svetu do kraja istog
2) Nestanak siromastva
3) Zavrsetak Duke Nukem Forever-a! Evo ovo zadnje se na neku foru ostvarilo :)

Članovi first access cluba su dobili svoje steam demo ključeve, including me.Na žalost na poslu sam, te neću biti u mogućnosti da isprobam igru do večeras.

I ja na poslu :( tek večeras.... Smorčina

Hajde, hajde:D

Treba da budete srećni, Duka Nuklearni je stigao:D

Ja evo odigrao demo. To je onaj neki stari demo, sto je bio u trailerima. Na pocetku roknes onog bossa iz prvog dela na ragbi stadionu, a drugi nivo vozis dzipa po kanjonu i malo puckas i to je to. To je ceo demo, nista specijalno cak stavise ...
Akceleracija na misu ukljucena, mislim cak da je i rezolucija strecovana na wideu, ali nisam bas 100% siguran.
Eto, moj utisak je: "Mnjehhhh" ... :)

Nesto si u svadji sa tim utiskom, Mare :)

http://www.youtube.com/watch?v=miydqMzCDdA Ceo demo, full detalji na PC-u, 720P, sjajan zvuk i slika. Obratite paznju na fantastican zvuk chaingun-a, pogotovo shotgun-a. Ne secam se igre jos od vremena Resident Evil-a 2, da ima ovako dobar zvuk za shotgun. Mislim, konacno je neko skapirao koliko je zvuk napucavanja vazan u pucacini. Da ne pricam sto nisam video socnije napucavanje, sto je najbitnije valjda za jednu pucacinu. Nezdravo je dobar osecaj kada odvalis sotkom protivnika iz blizine :)

http://www.youtube.com/watch?v=Et7MeOIp_V8 Poredjenje verzija za PC, XB360 i PS 3

Poslednja izmena:
Dobar dobar :) Odigrao sam demo, interesuje me kakav ce biti uopste multiplayer pa da ga i pazarim.

ps: sve razmisljam da li da kazem Borderlands u bilo kojoj konotaciji, ali ipak cu spomenuti. Nesto me u ovoj igri podseca na Borderlands.. da li zvuk u momentima ili u rudniku one gluposti koje se pojave.. neam pojma :d najiskrenije, ocekivao sam mozda vise..

Poslednja izmena:
Ma nisam u svadji sa utiskom vec sa subjektivnim i objektivnim pogledom na igru. :) Na veliku vecinu igara koje izlaze reagujem sa mnjeeeh (zevanje :d ). Sve su mi iste, sve je vec vidjeno, sve sam vec izigrao, a i ovde mi je taj osecaj. A i koliko sam gledao najave i reklame i voice actora za djuka... sada vise imam osecaj da vodim u igri voice actora nego djuka :)
Single player ce se preci, to je sigurno, ali tek kada isprave akceleraciju na misu. Vece nade ulazem u fear 3, sto se tice fps-ova.

Eh Fear, nikad mi neće biti jasna opčinjenost tim serijalom.

Duke je old skul koliko vidim sa youtube-a a to mi baš dopada. Svinje se raspadaju u malo sofisticiranije šunke ko i Kvejku.

Ako nekome treba key za DL demoa na Steam evo: 3GSBQ-4DAHY-4DXAM-44567-7DDEM

Ja sam dobio 2 komada pa reko' da udelim jedan posto mi ne treba :)

Odigrao demo...

Kao što je šumaher nakon povlačenja trebao ostati kući, tako je i ovo trebalo ostati kao "legenda" i nikada ne izaći. imo.

Kao da gledam loš pokušaj remasterizovanja filma iz 90tih sa Dolph Lundgrenom, ili Michael Dudikoff-om koji nije izašao u svoje vreme, kad je bilo vreme.

Ovo necu sigurno odigrati!Ovo je na nivou dece izmedju 10 i 15 godina!Gde je ovaj gaming otisao da mi je znati!

Ja cu ovo sa zadovoljstvom odigrati, a verujem da ce i mnogi drugi. Ovo je demo ljudi, ako ne racunamo prvi nivo u ovom demou, u jednom ne bas tako inspirativnom setingu, i to jedan deo jednog nivoa od 17 sati gejmpleja! Problem su Krajzis 1, Killzone 2/3 i slicne igre koje su mnoooooge mnogo razmazili, pa odjednom ocekuju da sve nove igre lete, strikaju dzemper, donose mleko sa pijace, nose zlatna jaja, imaju pricu bolju od Metal Gear-a i Half Life-a zajedno i sta sve vec, a ako ne ispunjavaju graficke standarde najboljih igara koje su se do sada pojavile u najgorem slucaju, uz obavezu za inovacijama (pre svega, i skoro iskljucivo grafickim) da bi igra bila potencijalno DOBRA, naravno da ce ovako nesto da ih "smori", da izgleda "genericki", da bude "krs", "sramota" i sta sve vec. Ja sam zahvalan Gearbox-u sto su uopste zavrsili igru i sto su sigurno izvukli maksimum od onoga sto je 3DREALMS radio sve ove godine, a sledeci Djuk ce biti verovatno ono sto vecina iscekuje jer gigantu kakav je GEARBOX se sigurno nece desavati stvari koje su se desavale napacenom 3DREALMS-u tokom svih ovih godina.

Može neki ss?
Meni u trejlerima nije izgledalo uopšte loše, a razmažen sam:D

+1 i od mene .. prosto preslabo, pucacina u kojoj su komentari najbolji.

Kao veliki ljubitelj Djuka 3D sam pomalo razocaran. Iako svi snimci ukazuju na onu staru dobru atmosferu u demou se to ne vidi i ne oseca. Vidi se neverovatan uticaj konzola na ovu igru.
Mislim da ce konzole podici grafiku u igrama na najvisi nivo a onda ce se konzolaske igre srozati na najnizi nivo i ugusiti u jednolicnosti. Zapravo, kada pogledam konzolaske igre uvek imam utisak da sam to negde video ili utisak da sam vec igrao.
Ali, konzole nisu tema pa da se vratim na Djuka. Za mene je ovo slabo. A nije mi ni jasno da jedan demo ima velicinu od 1,8 GB :shock:

Vrh Dno