Ja cu ovo sa zadovoljstvom odigrati, a verujem da ce i mnogi drugi. Ovo je demo ljudi, ako ne racunamo prvi nivo u ovom demou, u jednom ne bas tako inspirativnom setingu, i to jedan deo jednog nivoa od 17 sati gejmpleja! Problem su Krajzis 1, Killzone 2/3 i slicne igre koje su mnoooooge mnogo razmazili, pa odjednom ocekuju da sve nove igre lete, strikaju dzemper, donose mleko sa pijace, nose zlatna jaja, imaju pricu bolju od Metal Gear-a i Half Life-a zajedno i sta sve vec, a ako ne ispunjavaju graficke standarde najboljih igara koje su se do sada pojavile u najgorem slucaju, uz obavezu za inovacijama (pre svega, i skoro iskljucivo grafickim) da bi igra bila potencijalno DOBRA, naravno da ce ovako nesto da ih "smori", da izgleda "genericki", da bude "krs", "sramota" i sta sve vec. Ja sam zahvalan Gearbox-u sto su uopste zavrsili igru i sto su sigurno izvukli maksimum od onoga sto je 3DREALMS radio sve ove godine, a sledeci Djuk ce biti verovatno ono sto vecina iscekuje jer gigantu kakav je GEARBOX se sigurno nece desavati stvari koje su se desavale napacenom 3DREALMS-u tokom svih ovih godina.