Pobesnelo_pile
Slavan
- Učlanjen(a)
- 17.11.2007
- Poena
- 320
Kao dugogodisnjeg mobtel/telenor korisnika interesuje me da li je moguce (pa makar i prinudom) ostvariti neke povlastice. Posto sam korisnik 63 mreze vec sigurno 10godina, a kapiram da nas ima poprilican borj takvih, da li je nekome poslo za rukom da im iznudi povlastice u vidu nize cene telefona na ugovor, neki popust ili tako nesto?
Mislim, skroz mi je bzvze sto nas stare korisnike, isto kao ni u slucaju adsl-a niko ne ferma 2% :wall: Uterao sam im 3 soma evra do sad, a najblize brizi o korisnicama sto sam dobio je kada me je neki lik iz njihovog call centra juce nazvao da me pita koristim li portal Moj Telenor. Mislim, wtf! Taj portal postoji vec xyz godina!
Mislim, skroz mi je bzvze sto nas stare korisnike, isto kao ni u slucaju adsl-a niko ne ferma 2% :wall: Uterao sam im 3 soma evra do sad, a najblize brizi o korisnicama sto sam dobio je kada me je neki lik iz njihovog call centra juce nazvao da me pita koristim li portal Moj Telenor. Mislim, wtf! Taj portal postoji vec xyz godina!