ni sam ne znam a drugi put kada sam radi test bilo je 1min 5 sekundi i sledeci put 1min 14 sekundi i onda kada sam pozatvarao sve programe i pustio ga ponovo opet je bilo 58 sekundi do 1 minut. Cudi me kako sve tako radi na difoltu. Izgleda imam opasan primerak venice-a, sinoc sam se malo zezao sa klokovanjem i izvukao sam stabilno 2790mhz to je 9*310 ht na 3, sve preko toga udje u windows ali se restartuje posle minutgx-x je napisao(la):na default ? kako ? Ostali svi imaju sa klokovanim procovima preko minut
e to i mene zanima. Znam samo da kada dosta programa rade u pozadini na idle tj samo su otvoreni treba vise vremena da izracuna. Sta je ovo?emaniac je napisao(la):studiovpc i ja imamo razlicite rezultate pri svakom pokretanju, da li se to desava jos nekome?
o cemu se radi?
studiovpc je napisao(la):ni sam ne znam a drugi put kada sam radi test bilo je 1min 5 sekundi i sledeci put 1min 14 sekundi i onda kada sam pozatvarao sve programe i pustio ga ponovo opet je bilo 58 sekundi do 1 minut. Cudi me kako sve tako radi na difoltu. Izgleda imam opasan primerak venice-a, sinoc sam se malo zezao sa klokovanjem i izvukao sam stabilno 2790mhz to je 9*310 ht na 3, sve preko toga udje u windows ali se restartuje posle minut
cool'n'quiet jeste ukljucen a vreme na stopu ovako na mobu ili na satu. Jel cool n quiet toliko usporava procesor ili mi se samo cini?audiofreak je napisao(la):Da nije tebi ukljucen cool'n'quiet i da ne meris slucajno vreme nekim programom za merenje vremena na racunaru?
.......vaziDaguerre je napisao(la):linux 64bit, 20 sekundi @1800mhz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari