Šta je novo?

Dugo nije bilo: 100000 n! test

znac isto mu je radio jedan ili dva testa ? interesantno. Ali lose mu je vreme :d

evo da se upisem, konfa iz potpisa. 58 sec, ocekivao sam gore, sve je na default

na default ? kako ? Ostali svi imaju sa klokovanim procovima preko minut

gx-x je napisao(la):
na default ? kako ? Ostali svi imaju sa klokovanim procovima preko minut
ni sam ne znam a drugi put kada sam radi test bilo je 1min 5 sekundi i sledeci put 1min 14 sekundi i onda kada sam pozatvarao sve programe i pustio ga ponovo opet je bilo 58 sekundi do 1 minut. Cudi me kako sve tako radi na difoltu. Izgleda imam opasan primerak venice-a, sinoc sam se malo zezao sa klokovanjem i izvukao sam stabilno 2790mhz to je 9*310 ht na 3, sve preko toga udje u windows ali se restartuje posle minut

studiovpc i ja imamo razlicite rezultate pri svakom pokretanju, da li se to desava jos nekome?
o cemu se radi?

emaniac je napisao(la):
studiovpc i ja imamo razlicite rezultate pri svakom pokretanju, da li se to desava jos nekome?
o cemu se radi?
e to i mene zanima. Znam samo da kada dosta programa rade u pozadini na idle tj samo su otvoreni treba vise vremena da izracuna. Sta je ovo?

Pentium 630 na 3 GHz, XP SP2 - 1:28

Dva puta 100000! (mali test Hyper Threadinga), svaki za po jedan CPU, daje rezultat 2:36 i 2:37.

Poslednja izmena:
studiovpc je napisao(la):
ni sam ne znam a drugi put kada sam radi test bilo je 1min 5 sekundi i sledeci put 1min 14 sekundi i onda kada sam pozatvarao sve programe i pustio ga ponovo opet je bilo 58 sekundi do 1 minut. Cudi me kako sve tako radi na difoltu. Izgleda imam opasan primerak venice-a, sinoc sam se malo zezao sa klokovanjem i izvukao sam stabilno 2790mhz to je 9*310 ht na 3, sve preko toga udje u windows ali se restartuje posle minut

Da nije tebi ukljucen cool'n'quiet i da ne meris slucajno vreme nekim programom za merenje vremena na racunaru?

Na mom računaru :
AMD Sempron 64 2800+ @2,2GHz – 1.22

Na poslu :
Intel Pentium 4 2,66GHz Northwood (IBM mašina original) – 1.45
Intel Celeron 2,0 GHz Northwood jezgro – 2.53

Poslednja izmena:
audiofreak je napisao(la):
Da nije tebi ukljucen cool'n'quiet i da ne meris slucajno vreme nekim programom za merenje vremena na racunaru?
cool'n'quiet jeste ukljucen a vreme na stopu ovako na mobu ili na satu. Jel cool n quiet toliko usporava procesor ili mi se samo cini?

Masina:
AMD Sempron 2600+ (default 166*11 tj. 1.83 GHz), MSI KT4A-v, 512 MB DDR266

Windows XP SP2 posle par sati rada, sa startovanim Winampom - 2:10

Windows XP SP2 posle reboot-a 1:43

Windows XP SP2 [email protected] (180*11 tj. 2800+) 1:40

Windows Server 2003 1:54

Windows Server 2003 [email protected] 1:54.

Dakle najbolji rezultat sa WinXP i malo klokovanim procesorom je 1:40

ponovo ja...1min 26sec @ 2655mhz ddr483 1t cool'n'quiet iskljucen
win radio oko sat vremena, 774mb free ram, maxthon sa 10 tabova, winamp svira sa hdd-a, avp, smartguardian, 2-3 usb uredjaja, jos neka sica procesa u taskmgr-u.
hmm, cini mi se da test i nije bas pouzdan...
superpi je i dalje relevantan za mene.

Poslednja izmena:
brate pa sta se hvalis, ocajan je to skor, vidi se da ti je pokrenuto sve sto si naveo :) ja imam 1:30 na matorom xp2000 @2.2ghz

pa upravo se NE hvalim, sasvim suprotno - potvrdjujem suvise velike oscilacije u rezultatima

poz.

1min 28sec.....radilo samo jedno jezgro :p

CPU@default i winxp 64bit=0:48
CPU@default i winxp 32bit=1:53

U oba slucajeva su bili startovani winamp, OE, FF i jos par programa...

Dva testa odjednom 1 min 25 s, dupla ringla sa box-cooler-om :D

Poslednja izmena:
nit screenshot, nit validacija, nit konfiguracija... Sta si ti nama postavio DAguerre ? Sta je to? vreme boot-a ? ;)

Poslednja izmena:
1m 21s

CPU 220x10
RAM 220 @ 2.5-3-3-8

Nisam citao ceo thread, je l' ovo dobro?

1.10m :) [koliko vidim ovo je jedan od boljih rezultata](jedino je trillian bio upaljen) Win XP Pro SP2(mozda bi na x64 bilo malo brze)
masina iz potpisa stim sto je proc trenutno na 3.6 sve ostalo je iz potpisa

Daguerre je napisao(la):
linux 64bit, 20 sekundi @1800mhz
.......vazi :)

Poslednja izmena:
Pentium D 930 3.0GHz DDR2 533MHz 4-4-4-11......1m21s
242*15=3.63GHz, mem 607MHz 4-5-5-14.....1m07s

1min 19sec

sa pokrenutim winamp-om

<- my computer

1m 13sec 26/100, ukljucen KAV, MBM i Firefox ;)

nisam dosao ovde da merim ciji je veci, nisam ni mali i umem da brojim do 20, jel ti dovoljno ? ako ti se ne svidja moj post - zamoli nekog da ga obrise, ali vam onda vise necu postovati...Ja sam i screenshot, i konfiguracija, i validacija.:p A vreme boota - cca 2min...

edit: ok onda,ali trebao je da naglasi bar
meni je 16s

Poslednja izmena:
mislim...a na cemu 20 sec ? na tosteru ? na intelu, na amd-u na kom ?? alo zemlja zove vazduh ! :)

Vrh Dno