ok hvala na odgovorima
Hvala na tako pametnom odgovoru!
Znaci ako neko hoce HD moze slobodno da kupi 500S jer on moze sve.![]()
Vidis,ja sam iz pitanja zakljucio isto kao tomato,da je covek pitao za cs.500s zaista moze sve,osim HD koji ovde nigde nije spomenut.Echolite je neka druga pricna,slicna ali nije to to.Ja znam da 500s nije HD risiver ali tomato kaze da moze sve, pa zato sam to rekao, jer i to moze da se zakljuci iz takvog odgovora.
Sto se tice CS-a, koliko vidim po netu to mogu i Echolite/Echosmart, znaci covek je pitao sta to moze 500s a Echolite/Echosmart ne moze, a dobio je odgovor da moze sve....![]()
Pa nije ni CS spomenut nigde covek je pitao samo koja je razlika u kvalitetu slike i mogucnosti:
"Da li bi mi neko mogao napisati da li vredi vise tih 40 €, uporedjujuci sa Echolite/Echosmart risiverima.
Tu prvenstveno mislim na kvalitet slike na 37" LCD TV-u, i na mogucnosti."
A HD sam jednostavno pomenuo da dokazem coveku da se tako ne odgovara.
Ja znam da 500s nije HD risiver ali tomato kaze da moze sve, pa zato sam to rekao, jer i to moze da se zakljuci iz takvog odgovora.
Sto se tice CS-a, koliko vidim po netu to mogu i Echolite/Echosmart, znaci covek je pitao sta to moze 500s a Echolite/Echosmart ne moze, a dobio je odgovor da moze sve....![]()
Nije on ni pitao.a što pitaš kad i onako sve znaš?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari