Šta je novo?

dreambox 500s

goksi75

Slavan
Učlanjen(a)
10.08.2005
Poena
310
ljudi gde kupiti original dreambox 500s i kako najlakse prepoznati original a kako kopiju.pozdrav

Original ćeš teško kupiti, sve što nađeš na tržištu su kopije.

Da.Ja recimo imam InetBox 300s, koji smatraju najboljom kopijom DM500s i nikakvih problema nemam.

Nema vise tih InetBox 300s sada su sve dreambox 500s koji su isto dobri.
Ja sam pre nove godine kupio jedan, cena je oko 10-11K din
Dosao je cak i sa originalnom mac adresom, tako da mu time bomb ne moze nista.

Teško da ćeš negde još naći original 500s, zato što se ne proizvode više. Baš zbog kopiranja se sad proizvode samo original 500s+ koji imaju nešto više memorije.

ok hvala na odgovorima

Razmisljam vec neko vreme da uzmem Dreambox 500S. Da li bi mi neko mogao napisati da li vredi vise tih 40 €, uporedjujuci sa Echolite/Echosmart risiverima.
Tu prvenstveno mislim na kvalitet slike na 37" LCD TV-u, i na mogucnosti.

Hvala!

500s nije HD risiver.Sa njime HD kanale ne možeš da gledaš.

Ja znam da 500s nije HD risiver ali tomato kaze da moze sve, pa zato sam to rekao, jer i to moze da se zakljuci iz takvog odgovora.
Sto se tice CS-a, koliko vidim po netu to mogu i Echolite/Echosmart, znaci covek je pitao sta to moze 500s a Echolite/Echosmart ne moze, a dobio je odgovor da moze sve.... :p

Poslednja izmena:
Ja znam da 500s nije HD risiver ali tomato kaze da moze sve, pa zato sam to rekao, jer i to moze da se zakljuci iz takvog odgovora.
Sto se tice CS-a, koliko vidim po netu to mogu i Echolite/Echosmart, znaci covek je pitao sta to moze 500s a Echolite/Echosmart ne moze, a dobio je odgovor da moze sve.... :p
Vidis,ja sam iz pitanja zakljucio isto kao tomato,da je covek pitao za cs.500s zaista moze sve,osim HD koji ovde nigde nije spomenut.Echolite je neka druga pricna,slicna ali nije to to.
pozz.

Pa nije ni CS spomenut nigde covek je pitao samo koja je razlika u kvalitetu slike i mogucnosti:

"Da li bi mi neko mogao napisati da li vredi vise tih 40 €, uporedjujuci sa Echolite/Echosmart risiverima.
Tu prvenstveno mislim na kvalitet slike na 37" LCD TV-u, i na mogucnosti."

A HD sam jednostavno pomenuo da dokazem coveku da se tako ne odgovara.

Poslednja izmena:
Pa nije ni CS spomenut nigde covek je pitao samo koja je razlika u kvalitetu slike i mogucnosti:

"Da li bi mi neko mogao napisati da li vredi vise tih 40 €, uporedjujuci sa Echolite/Echosmart risiverima.
Tu prvenstveno mislim na kvalitet slike na 37" LCD TV-u, i na mogucnosti."

A HD sam jednostavno pomenuo da dokazem coveku da se tako ne odgovara.

Ja se nikada neću ljutiti, ako neko zna nešto više od mene, da dopuni moj odgovor, tako da feel free. Reci lepo ako nešto imaš da dopuniš, ako te nešto interesuje, pitaj konkretno, nema potrebe da se nadmudruješ sa bilo kim. Imaš sličan risiver, pa izvoli, iznesi svoje stavove po postavljenom pitanju.

a što pitaš kad i onako sve znaš?

Da se vratimo na temu, ja ne znam kakav je taj Echolite/Echosmart, ali 500s vredi zato sto moze da se poveze direktno na internet preko Ethernet connector-a, i isto tako lako mozes da ga povezes na komp i da mu pristupis. A najveca prednost je to sto za njega ce se uvek brze pojaviti nove stvari, kako legalne tako i ilegalne, dok za ostale risivere su mnogo manje sanse.
Kada menjas kanale, brzo ih menja i nema taj lag kao kod nekih drugih risivera.
Moguce je da ce ti dati glavobolje na pocetku ako hoces da cackas sve zivo na njemu jer ima mnogo opcija i mogucnosti, ali bar za njega imas uputsva na svakom koraku po netu.
Sve zavisi od toga, za sta ti treba risiver.

Da ne otvaram novu temu, hteo bi da gledam kanale na PC sa DM500s i takodje sam citao da moze sa PC da se gleda DivX preko DM500s.
Izvinjavam se ako je tema vec bila ali nisam je nasao!

Ovo prvo može lako. Instalira VLC na kompjuter (prilikom instalacije čekiraj ActivX for IE i Mozila). Onda startuješ IE ili FF, ukucaš IP adresu od dreama, klikneš na WebTV i to je to. Ovo drugo ne ide.

OK hvala, mada ja imam i neki dream-viewer ali ga jos nisam instalirao, mislim da moze i sa njim.
Vidim da ti imas mocnije DM-ove pa me interesuje koja je njihova cena i da li vredi toliko ulagati s obzirom da nemam LCD-Plazmu?!

Ako nemaš HD tv ne vredi.

Nazad
Vrh Dno