Šta je novo?

dreambox 500s

goksi75

Slavan
Učlanjen(a)
10.08.2005
Poena
310
ljudi gde kupiti original dreambox 500s i kako najlakse prepoznati original a kako kopiju.pozdrav

Za jedno 100e.

Pa evo ovako, sto se tice cene DM500s ja sam ga imao u ponudi iz Bosne-BL za 140€ sa pretplatom na CS 1 godina. Samo rec. je 80+60 CS.
Na kraju sam ga uzeo iz Makedonije za 120€ isto na 1 god. CS i sve odlicno radi.
Kasnije sam sreo neke ljude koji kazu da ga daju za 100€ sa takodje 1god. pretplatom ali nisam proveravao.
Ako imas neke veze u Bosni slobodno ga uzmi tamo jer je stvarno jeftinije u kompletu sa 1god. CS !!!

Ma Counter strike :D
Salim se, CS jeste Card Sharing. Fazon ti imas jednu karticu koja otkljucava taj i taj paket kanala dok neko drugi ima drugu karticu koja otkljucava neki drugi paket. Povezes dreambox na internet i ti njemu "dajes pristup" svojoj kartici da otkljucava odrejeni paket dok on to radi isto sa njegove strane. Moras da imas stalnu vezu sa internetom na primer adsl kako bi slao i primao informacije. Ovo je dosta uprosceno.

Zamisli sad X likova koji imaju X kartica koji medjusobno dele pakete. E sad koliko sam ja skapirao, u zavisnosti koliko je tvoja kartica vredna, toliko ces paketa kanala da dobijes kao nagradu sto delis svoju karticu.

Ako nemas karticu uopste, placas liku koji se bavi CS-om mesecno ili godisnje kako god, a on ti pruza informaciju koju upisujes u dreambox kako bi otkljucao pakete koje hoces, sve zavisi sta lik nudi i za koliko para. Prva varijanta je nesto kao razmena dobara hehe, dok je druga varijanta plati pa se klati. Ja licno nikad nisam imao iskustva sa CS-om, jedino sto sam povatao sa foruma, neko drugi ce mozda detaljnije da ti objasni.

Dovoljno si dobro objasnio.

Vrh Dno