Ima neko predlog?
Jos jedan glas za Arcane Warrior. Ja ih imam u ekipi cak dvoje - mene i Wynne.
Samo budzis Magic i on ti zamenjuje Strength - mozes da nosis oklop koji hoces, oruzje koje hoces i jos imas magiju ....
Ima neko predlog?
Ne mozesh nishta da zeznesh. Izaberi na osnovu lichnog utiska.
Kako god okrenesh i obrnesh dobicesh dwarfovsku vojsku za konacnu bitku sa archdemonom.
Treba mi neki savet...
Preshao sam igru i stvarno je fenomenalna, ali nisam video sve shto sam mogao pa bih ponovo da krenem.
Muka je sada shta igrati... koju klasu... koji build.
Magovi su mi sisice u haljinama :d, a i ne bi mogao da igram bez Morrigan.
Dual wield warr mi je smor - isto ko rogue koga sam vec igrao.
2h warr jes da bije ali je mnogo spor - ko da gledash Time Warp na Discovery-u.
Tankovanje mi se gadi josh od WoW-a i druida :d
Bow rogue mi deluje kao kesa najobichnija - slab dmg, slab CC. Samo stojish i pucash
Ima neko predlog?
Meni je Leliana bila Ranger, ali je njen dmg bio smeshan u poredjenju sa ostalima iz grupe, cak i sa paukom, koji pravi najbolji dmg.Rogue archer, priziva živuljke i late game je dosta jak... ortak je uspeo da ubije onu kapetanicu koja dolazi da te hapsi kad spasavaš kraljicu iz kućnog pritvora, sumonovao dve životinje i samo bežao od kapetanice dok je vuk i medved jurili i udaraliMalo je slabašan u početku, nažalost.
Ja sam igrao 2hended warr i jeste spor ali zato ima ona blood ability koji te ubrzava, pa još i baka waine može onu auru za speed da razvije... a što skida dmg to nije normalno :smash:
Ček, ja sam mislio da možeš da summonuješ samo jednu životinju u isto vreme?
Hm...
хм... а нема шансе да га добијем сад? (džukca) :/
нисам одрадио тај квест за штенару, заборавих...
nego, jedno pitanje, ne vezano samo za dragon age, vec vise za sve fantasy igre
kako to da su civilizacije, posle hiljada godina, i dalje na nivou srednjeg vekatj na onom nivou na kom su bili i kada su dogadjaji iz uvoda koji su obicno uvek bili 1000+ godina ranije
![]()
Mislim da si u prvoj rečenici dao odgovor. Fantasi igre...nego, jedno pitanje, ne vezano samo za dragon age, vec vise za sve fantasy igre
kako to da su civilizacije, posle hiljada godina, i dalje na nivou srednjeg vekatj na onom nivou na kom su bili i kada su dogadjaji iz uvoda koji su obicno uvek bili 1000+ godina ranije
![]()
Mislim da si u prvoj rečenici dao odgovor. Fantasi igre...
Mada kada pogledaš stvarnu istoriju, nema neke značajne razlike između 500 godina pre nove ere i 500 godina posle nove ere. Čak ni 1000 godina pre i 1000 godina posle nove ere situacija nije drastično različita. Pogotovo sa današnjeg stupnja razvoja.
upravo. i josh dodash chinjenicu - zashto bi se iko bavio naukom, kad u takvom svetu imash magiju ?
Jel ima razloga patchovati igru u 1.2 ? Ne bih da izgubim save na pola igre, jel probao neko ? I jel moze odma 1.2 ili mora redom 1.1 pa 1.1b pa 1.2 ?
Videli su da su napravili ***** pa su izbacili patch 1.02a.Meni sveza instalacija igre sa 1.2 patchem i novim likom ne daje da odem od Flemeth (posle ostagara). Ucitava kao novu zoni u samo me vrati nazad.
nego, jedno pitanje, ne vezano samo za dragon age, vec vise za sve fantasy igre
![]()
upravo. i josh dodash chinjenicu - zashto bi se iko bavio naukom, kad u takvom svetu imash magiju ?
Zasto su ljudi izmisljali i vozili kola, kad su mogli da jasu zmajeve![]()
Zasto su ljudi izmisljali i vozili kola, kad su mogli da jasu konje![]()
Zasto su ljudi izmisljali i vozili kola, kad su mogli da jasu zmajeve![]()
Ispravio sam ti ovo malo![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari