Šta je novo?

Dragon Age !

704358679ayghyl.jpg

Da li na silu mogu da se otvore zaključani objekti u igri ili moram da imam odgovarajući skill?

Nazalost ne mogu na silu. Ili da na pocetku izucis skill ili da sacekas dok ne dobijes Leilani :)

Zabranjeno za mladje on 18 godina. :eyebrows: :banana: :smoke:
house2x.jpg

house3h.jpg

house6.jpg

house4.jpg

house5.jpg

^Hahha! Nije ovo nista ?
Jel ste videli onaj klip sa dwarfom ? Kao lezi na krevetu i kaze "no one can resist the dwarf" :D :D :D
Hahah koliko je to samo gay !!!

Da video sam, tj. jos bolje probao sam :d
house7.jpg
Mada nije lose ni kada ni ono: "This is my first time. What? Really." :D

BTW Mnogo jaka stvar Mass Paralysis sa Morrigan, sada sam ih uhvatio skoro desetak na gomilu.

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Arcane Warrior specijalizacija. Za sada još uvek isprobavam. Ali ovako baš deluje moćno za razliku od one mage haljine :)

2vjpks5.jpg

@Alex

Jel to Cylonac na slici? :p

Poslednja izmena:
Da li neko prati Dragon Age forume? Ja se živ upišao kada se lik žalio da su mu DLC-ovi pojeli 320 mega downloada i da je morao da plati to dodatnih 80$.
Ispade da lik ima limit od 200 megabajta mesečno i da svaki megabajt preko toga plaća 25 centi.
Ovo zvuci neverovatno, pa gde zivi taj lik kad mu je limit 200 MB. Ajde to i nekako ali 25 centi za MB je kataklizma...1GB=$250 WTF

Sajlonac iz Fereldena :)
Јbg tako izgleda Blood Dragon Armor u svom sjaju.

Poslednja izmena:
Nemoj da se ljutis ali bas ti je ruzan ovaj bradonja. Izgleda kao nekakav prerasli dwarf :D

Ja sam mislio da Morrigan ima ukusa kad su muskarci u pitanju, unistio si mi iluziju zli covece :p

aj da ne citam postove u nazad, mozda niko i nije napisao...

Kako vam radi igra? na mojoj konfi sa win7 x64 igra radi savrsheno, detalji su svi na max AAx8 rez 1680x1050...fps je vecinom zakucan na 60fps..al kad se shibam padne na oko 35...mislio sam da ce igra biti zahevnija. Ruku na srce grafa u igri nije nista posebno, al to i onako nije glavni adut igre.

aj da ne citam postove u nazad, mozda niko i nije napisao...

Kako vam radi igra? na mojoj konfi sa win7 x64 igra radi savrsheno, detalji su svi na max AAx8 rez 1680x1050...fps je vecinom zakucan na 60fps..al kad se shibam padne na oko 35...mislio sam da ce igra biti zahevnija. Ruku na srce grafa u igri nije nista posebno, al to i onako nije glavni adut igre.

Znaci li to da na GF 9800GTX+ ...voziii Misko !?!

Poslednja izmena:
Ne znam...loshije ti nece raditi sigurno nego meni...4850 je brza malo u vishim rezolucijama, al to je u sintetichkim testovima...

Radice ti isto ko meni, sto znaci do jajima ;)

Al aj nek i drugi kaze kako njima radi. Al chinjenica je da radi lepo na win7 x64

konfiguracija iz potpisa, uvek 60, u gradu preko dana izmedju 40 i 50
sve na maximum.

Meni na konfi iz potpisa zakucava ce komp, nekad posle 1min, nekad posle 20min. Probao sam svasta, ne vredi, ovo je prva igra zbog koje mi ceo komp zakuca da ne mogu ni task manager da otvorim, zvucna pocne da krci, usb uredjaji se pogase, haos :D
U pitanju je win7 x64.

Meni ponekad kad loadujem igru izleti na desktop, ali je to retko. Osim toga, bez problema, Win7 x64 koristim.

Koje drajvere za graficku imas?

^ na catalystu 9.9 hoce s vremena na vreme da izleti na desk, za zakucavanje kompa nisam cuo... Elem, update na 9.10 ne resava u potpunosti problem izbacivanja u win, ali, kako sam cuo, rollback na cat 9.7 bi trebalo da bude solucija. Hope this helps... :)

BTW, da li je moguce da je Alistair jedina mogucnost da se dodje do templar specijalizacije za warr-a, ili postoji vise varijanti? Ako je neko eksperimentisao, molim za spoiler odgovor. :)

meni se na konfi iz potpisa desi da me izbaci igre (dragon age has encourted a problem bla bla bla).
ne znam da li je do graficke ili rama..inace igram na 1680, detalji high, antilazjing off, i texture detail high.

izasao je patch 1.01 tezak 12MB

* Fixed potential corruption of character statistics.
* Fixed portrait appearance sliders when importing a character from the downloadable Character Creator.
* Fixed import for preset face settings from the downloadable Character Creator.
* Made Easy difficulty easier.
* Slightly increased attack, defense, and damage scores for all party members at Normal difficulty.
* Fixed video issues when running on a very wide screen display, including ATI Eyefinity displays.

BTW, da li je moguce da je Alistair jedina mogucnost da se dodje do templar specijalizacije za warr-a, ili postoji vise varijanti? Ako je neko eksperimentisao, molim za spoiler odgovor. :)

Sta je bilo Vuce, i tebe Alistair nesto cudno gleda :D

Zanima me jedna stvar, kolike su razlike u tezini izmedju easy i nightmare tj. da li ih uopste ima? Posto vidim nekim ljudima je easy malo problematican dok ja osim onog ogrea na pocetku nisam imao nikakvih problema sa nightmare tezinom. Ako je razlika kakva bi trebala biti onda nema potrebe za pauziranjem igre na easy i normal (na nightmare mora mnogo da se pauzira ali nije tesko ako postavis pravu taktiku).

Easy je prelak, normal je challenge i morao sam takticki da prilazim odredjenim bitkama, ali uglavnom je bio cake walk. Ostale tezine nisam ni pokusavao.

I da dodam , presao igru, fantasticna igra, uzevsi u obzir da me nista u posledjin 5g nije drzalo za ekranom duze od 30m. Vec razmislja o drugom prelasku i drugacijem pristupu. 10/10

Prešao baš sve? Za koliko vremena?

Vrh Dno