i ja sam igrao... iz onog treceg lica je strashan smor i nishta se ne vidi i nemash pregled nad situacijom morash da rotirash kameru sto puta, gubish vreme nepotrebno... ja sam se zapitao koj noob igra u trecem licu...
iz "izometrije" tj manje vishe ptichije perspektive imash bolju preglednost u toku borbe... kada je igra stat based o kakvoj imerzivnosti prichamo? ako je borba arkadna kao u oblivionu onda igrash iz prvog lica... sve u svemu trece lice osim u igri kao sto je gow je njesra opasno...
Kao i ti i ja obozavam izometriju ali je i third person dosta zanimljiv, nekada i bolje resenje.
Stvar ukusa, ne vredi se prepirati i zagadjivati ovaj thread.
Ti očigledno nisi igrao mnogo RPG igara. Definiši pristojno?
Ono što sam ja uspeo da zaključim iz trejlera je da ćete i ovde postojati mogućnost kao i u Withcher-u da birate tako da...
Ono zbog čega se ja slažem sa voodoo-om je činjenica da mnogi od vas žive u prošlosti i sve što ne izgleda kao Baldur's Gate odmah nije vredno vaše pažnje.
Činjenica je da sa napretkom grafike i fizike igre će težiti da perspektivu prebacuju u prvo lice zbog već pomenute imerzivnosti. Slažem se da je za neke igre izometrijski pogled pregledniji ali i on će biti deo istorije zajedno za pogledom sa strane kao kod platformskih igara hteli vi to ili ne.
Ti očigledno nisi igrao mnogo RPG igara.
...Definiši pristojno?
...mnogi od vas žive u prošlosti i sve što ne izgleda kao Baldur's Gate odmah nije vredno vaše pažnje.
Činjenica je da sa napretkom grafike i fizike igre će težiti da perspektivu prebacuju u prvo lice zbog već pomenute imerzivnosti.
Slažem se da je za neke igre izometrijski pogled pregledniji ali i on će biti deo istorije zajedno za pogledom sa strane kao kod platformskih igara hteli vi to ili ne.
Ne, ti si rekao da se igranje iz prvog lica oslanja na reflekse što nije u duhu rol-pleja koji se bazira na statistici, a ja dok sam igrao Morrowind nešto se ne sećam da su mi refleksi pomagali u prelaženju kvestova ako mi oprema i odgovarajući statsovi nisu bili dovoljno dobri.
Za poentu se slažem, al svejedno čim se pojavi nešto što nije izometrija, odma iskoče njih desetorica da kukaju kako to nije rol-plej.
Ne, ti si rekao da se igranje iz prvog lica oslanja na reflekse što nije u duhu rol-pleja koji se bazira na statistici, a ja dok sam igrao Morrowind nešto se ne sećam da su mi refleksi pomagali u prelaženju kvestova ako mi oprema i odgovarajući statsovi nisu bili dovoljno dobri.
Za poentu se slažem, al svejedno čim se pojavi nešto što nije izometrija, odma iskoče njih desetorica da kukaju kako to nije rol-plej.
Nismo se razumeli kuzmo, u P.S. sam pominjao onog "your majesty" iz trejlera.Ne brini se u cetvrtom delu nije princ nego nindza :d
sve u svemu trece lice osim u igri kao sto je gow je njesra opasno...
Nisam hteo da ti odgovorim na onaj post da ne bi ispalo da sam flejmer ali KAKVE VEZE IMA BORBA SA ROLE PLAY-om????
BioWare, an EA division, has announced a toolset for Dragon Age that will let players design their own adventures and campaigns to play The toolkit will let users expand the Dragon Age: Origins game with developer grade tools.
The toolkit will provide a script editor, content creators community, toolset upgrades, and more. The toolkit offers starting blocks that can be modified by adding new quests. The toolkit will be offered to gamers free.
This isn't the first toolkit offered to gamers for BioWare titles. In 2002, it offered a toolkit for Neverwinter Nights that was used to create over 5,000 adventure modules by users.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari