Pišem ono što mislim o igrama i postavljam linkove koji mi deluju zanimljivo i za koji mislim da su korisni, da bi održao teme aktivnim.
Ja da dodam samo još ovo: sve teme su bile savršeno aktivne i dok se ti nisi pojavio u njima, a sada liče na cirkus.
Ako nema o čemu novom i konkretnom da se diskutuje, zašto bi neko postovao besmislene postove koji ništa konkretno ne govore, kao i linkove o potpuno nebitnim stvarima, kao što je bila priča da je neka tamo pr menažerka iz CDynamicsa dala otkaz... sve to samo da bi održao "temu aktivnom".
Ne ide ništa na silu, ako nema šta konkretno da se kaže, prouči, prodiskutuje o nekoj igri itd. radiće se to kad bude bilo neke vesti, saznanja itd.
Uzeo sam iz radoznalosti i otvorio jedno desetak tema koje mi nisu u pretplati i koje inače ne pratim... i u svakoj si prisutan sa identičnim copy paste komentarima "osećam da igra ova hit pravi će biti" itd. itd.
Većinu ljudi, kad pootvaraju sve pretplaćene teme (očekujući neku novost ili konkretnu vest, mišljenje šta god), dočekaju ih maltene uvek te tvoje pesmice koje ponavljaš kao papagaj za svaku moguću igru i verovatno još desetak postova gde ostali diskutuju o tebi i tvojoj psihi.
Da li je moguće da imaš toliko slobodnog vremena da ne samo odigraš svaku moguću igru do koje možeš da se dokopaš, već pritom još i opsedaš svaku moguću temu u sobi "pc igre" s beskorisnim kloniranim postovima?
Toliko si se već smučio i bogu i narodu da čak i kad ti se "omakne" pa okačiš neki zanimljiv link ili tako nešto, narodu opet izlaze ospice, jer mu je to postala refleksna reakcija na tebe.
Niko tebe nije postavio za "održavača tema" ili bilo šta slično. Ja sam po regovanju lurkovao forumom jedno 5 godina pre nego što sam počeo da postujem, a ti si upao na forum sa nekakvom iluzornom idejom da bez tebe leba nema, pa stoga svaku temu začinjavaš s tvojim "korisnim postovima".
Cela pc soba je postala maltene tvoj taoc, a "aktivnost" tema se svodi na tvoje "citate" i pokušaje drugih članova da te urazume ili odgovore od trovanja svake moguće teme.
Ako tvoje činjenje teme aktivnom podrazumeva besomučno trolovanje-spamovanje kako bi bio u centru pažnje, onda samo nastavi, kao što reče Djolenzi.
U tom slučaju, ban te sigurno čeka i ovde, samo je pitanje vremena.