@Doktor - za dvojku se slazem, mada nisam toliko dugo igrao, svega oko 45 minuta. Mehanizam cele igre i bezizrazajnost likova su me ubili u pojam.
Ali sto se tice keca - tu sam bio odusevljen, i ne, to mi nije prvi rpg (mada nisam igrao mnogo, 2-3 FF-a, persona jednu/dve, fallout, itd.., mada nikako da odigram arcanum, a trenutno imam samo android pa cekam bolji dosbox turbo

), ali mi je nekako imerzivnost bila na nivou... Alister, Morigan, onaj Zefran ili tako nesto, stara vestica keva od morigan, ona sto moze da se transformise, pa onda borbe, i iako je istina da ne mozes odakle hoces da napadas, to mozes u relativno malom broju igara. I iakomu kecu glavni akter cuti, ja sam, jbm li ga sve cuo

A tek nivoi u onom shade-u ili kako se vec zove, to je tek bila ludnica... Realno sam je presao za 60-tak sati u periodu od 3-4 dana, koliko mi se dopala. Krivo mi je mada sto nisam odigrao dlc da vidim sta bi sa Morigan i nasim detetom, ali ***, vise nemam komp
A sto se tice izbalansiranosti klasa, ja sam samo sa mage-om presao posto mi je to omiljena klasa, tako da u to nisam upucen, a i kamera me je retko mucila...
Pa da, harrowing i onaj bolesni medved su me uvukli u pricu, doatle je samo teralo dalje ....
Trojku verovatno necu igrati/imati na cemu da igram, ali se nadam da ce se vratiti korenima, pa mozda jednog dana i probam...
Oprostite na typing errors, nije touchscreen za mene definitivno...