Igrao sam preksinoć i sinoć igru, ja ne vidim u čemu je problem sa kontrolama i kamerom? Igrao sam ja izvikanije naslove sa mnogo gorim kontrolama i kamerom, pa su opet bile dobre. Naravno, taktička kamera je daleko od DA:O ali nije totalno neupotrebljiva.
@Alex gde si nasao onaj SS modovane kamere?
Džaba taktička kamera kad mehanika borbe nije prilagodjena njoj. Nema "fine tuning" ponašanja saboraca (if this then do that npr.). Korišćenje kamere bi bilo opravdano na Nightmare težini uz mikromenadžment svakog posebno što bi produžilo borbe do beskonačnosti.
Džaba taktička kamera kad mehanika borbe nije prilagodjena njoj. Nema "fine tuning" ponašanja saboraca (if this then do that npr.). Korišćenje kamere bi bilo opravdano na Nightmare težini uz mikromenadžment svakog posebno što bi produžilo borbe do beskonačnosti.
Igra je većinski prodana na konzolama gde 90% lljudi igra sa džojstikom na normal zavaljena u fotelju uživa u filmu sa reklamama i ne buni se mnogo. To EA i Bioware-u odgovara a ne ovi: http://forum.bioware.com/topic/521697-pc-community-concerns/
Znači sledeće, kada saberem utiske nakon 40 sati:
Main quests / "story" jedino može da te drzi u igri ALI sveukupni dozivljaj je - kao da gledam solidan film pri čemu svakih 15 minuta gledanja filma počinju reklame i traju po pola sata.
Zašto?
Pa eto zato što kreneš main story, i prodješ prve dve misije, dođeš to lvl 3 i onda shvatiš da za sledeću misiju trebaš imati "8 power poena" koje dobijaš lutanjem mapom / čitanjem nekih pisama i knjiga što pronalaziš (80% side questova su šetnje od tačke A do tačke B sa click-om na neke knjige i pisma) i uz to primetiš da si nizak lvl jer je preporuka za start misije lvl 5 - 7... LvLup je veoma spor što veštački produžava igru, i tera te bukvalno da radiš fetch i grind...
Onda završiš main quest, pa vidiš da ti za sledeći treba 15 power, i lvl 11-12 .. fak ju klintone. Cut, go to commercials.
Završio i to, dosegao lvl 11, za sledeći main - preporučeno 12-15 lvl.... ***.
E, sad tek tu oko lvl 12 su otvorene neke zone koje tako i prijatno izgledaju, ali opet osim grafike i ambijenta ništa između main misija nije vredno pomena..
Ah, da... moram da pomenem jednu awkward situaciju, kroz main story,.. dolazi je6ena mjuzikl scena koja bi i diznija naterala da skoči u vulkan pre nego što su ga zamrzli, što bi rekao moj ortak došlo mi da si zabijem nož u slabine kad sam shvatio da ESC ne radi i da se mučna scena ne može prekinuti... Sreća, tu je uvek mute button.
Jedna od onih scena kad si sam u sobi sa monitorom, i sramota te.
Na kraju, kao što i rekoh, igru možete prihvatiti, može nekima biti i vrhunska, ali ono što je sigurno da nema nikakve veze sa prethodnicima istog naslova i ako je to razlog da nabavljate igru, bolje nemojte... Moguće je čak da je ovo Dragon Age Online BETA testing, koji se plaća 60$.
Nema kreka i nece ga biti u skorije vreme, ako ga uopste bude...
Slazem se za side quest-ove, ali main quest-ovi su full, pa cak iako su filmici, zanimljiva je prica, mene bas vuce da je igram, i meni je vrhunska bas zato sto nisam igrao prethodne delove, combat je do jaja, samo eto malo kamerica j**e, al nmvz, bitno da mozes da se koljesI da, ja prvo resio vecinu side quest-ova u Hinterlands-u, i nakupio solidan power, imam jedno 24, 25 power-a i tu sam miran
![]()
Btw kako da se smuvam sa Lelianom, bas je lepa, haha:d
Malo je falilo da i ja kupim sinoc,ali sam odustao zbog lose optimizacije(barem je tako po komentarima)!A ja taman pazario Lords of the Fallen, doduše svakako je vredelo pošto razbija![]()
Ja sam bas bio uveren da je nece probiti skoro,ali svaka im cast!Ne zbog toga sto ce biti krekovana igra nego zbog znanja koje poseduju,a sa druge strane ovi su se zakleli da niko nece probiti Denuvo!
Lelianu moz samo u Originsu da smuvas![]()
Malo je falilo da i ja kupim sinoc,ali sam odustao zbog lose optimizacije(barem je tako po komentarima)!
U pa to bas naglo pojeftinilo..:d
Pa to je PR cist, naravno da su i oni znali da ce pasti posle nekog vremena.a sa druge strane ovi su se zakleli da niko nece probiti Denuvo!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari