bokica80
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 02.05.2014
- Poena
- 170
Moja oprema
- CPU & Cooler
- i5 9400f
- Matična ploča
- phantom gaming b365
- RAM
- hyperx 16gb ddr4 3200 mhz
- GPU
- gtx 1060 6gb
- Monitor
- samsung odyssey
- Miš & tastatura
- g15 g502
- Ostale periferije
- hdr160
- Mobilni telefon
- honnor 8 lite
- Pristup internetu
- Optički internet
dizao sam sistem 12 puta u roku od 12 dana, menjao sam 5 hard diskova... znači probao sam sve sisteme koje imam win7, win 8.1, win 10, ne može i ne može
ja ne znam kako je moguće da na internetu koji ima milijarde stranica da ne postoji nigde jedna najprostija dos komanda kako flešovati smrdljivi bios
znači otvori mi program za flešovanje i piše press any button, 2x, i piše bad command ako 2x kliknem neko dugme
/afuwin exe p01-a2.rom /p
otvori se program sa komandama ali ne mogu ni jednu komandu da izvršim jer neće
u windowsu se isto to dešava sa tim što se DOS sam od sebe ugasi, evo sad baš upoređujem isto sve piše

slika levo dos u windowsu, znači isto ovako je u dosu kad se butuje, treba nešto da se ukuca a ne znam šta
u windowsu kad se pritisne bilo koje dugme zatvori se dos
u dosu kad se pritisne bilo koje dugme piše bad command
ja ne znam kako je moguće da na internetu koji ima milijarde stranica da ne postoji nigde jedna najprostija dos komanda kako flešovati smrdljivi bios
znači otvori mi program za flešovanje i piše press any button, 2x, i piše bad command ako 2x kliknem neko dugme
/afuwin exe p01-a2.rom /p
otvori se program sa komandama ali ne mogu ni jednu komandu da izvršim jer neće
u windowsu se isto to dešava sa tim što se DOS sam od sebe ugasi, evo sad baš upoređujem isto sve piše

slika levo dos u windowsu, znači isto ovako je u dosu kad se butuje, treba nešto da se ukuca a ne znam šta
u windowsu kad se pritisne bilo koje dugme zatvori se dos
u dosu kad se pritisne bilo koje dugme piše bad command