Šta je novo?

Doom 4

^+1
upravo to, nista nisam morao dodatno da cackam... pametan neki crack, sve sam odradi :d

Iskoristite ovo, nece dugo trajati. :D

i just cause 3 izasao, sve je obijeno opaaaaaaaaaaaaaaaaa :D

Auuu...ne znam sta pre da skidam?:d
Nisu trebali sve odjednom...ovako ce brzo da dejstvuju.

Pa ima spreman Inside za upotrebu :)

Limbo je odigralo bar deset miliona ljudi u prvih mesec dana. Inside na Steamu je kupilo oko 140k ljudi, cenim da je toliko bilo i legalnih kupaca Limba za isti vremenski period. Plus sto se o studiju sada zna, tada su bili nepoznati. Nista oni nisu izgubili sa finansijske strane, jedino su izgubili milione pirata koji su dizali popularnost igri. Ovog puta su pokusali na Redditu hvalospevima da podignu prodaju ali dzabe. Igra je skupa za indie naslov i retko ko je kupuje.

Ne verujte pokvarenjacima kao sto Dzonatan Blou, koji ce sve reci ukoliko mogu neku finansijsku korist izvuci od toga, ma koliko to bilo netacno.

Poslednja izmena:
Može li na PM novi kickass sajt koji ne traži registraciju. Da skinem i ja nešto novo

Ne moze.
procitaj pravila

Zna li neko da li jos uvek radi bugarska narodna verzija?

Ne radi to vise! Ko je upecao na vreme igra se jos uvek u ofline-u preko steam-a.

Grupa koja je izlecila ROTTR ce verovatno uskoro izbacivati i za ostale, tako da ne preostaje nista drugo nego da se priceka jos.

Da li je neko dok je igrao doom postavio vulkan u podesavanju i da li je primetio neku razliku?

Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока

Ja iskreno nisam kada sam probao pre nekoliko dana pa pitam ako je neko nesto primetio.

Poslednja izmena od urednika:
Mislim da uz ovaj novi drajver je jos bolje kod nvidie sa vulkanom :D

Stvarno ima razlike. Samo je pitanje koje sve igre ima da koriste vulkan.

Jel fake? Ima samo 5.7gb, moze li neko da potvrdi?

Ovo sto ja skidam je veliko 62.3 GB

\"Always Outnumbered, Never Outgunned\"

- Game is updated to the latest version available

- Sorry for the confusion, we\'re back with CPY tag

Poslednja izmena:
lol krenulo na sve strane ludnica totalna, zbogom korporacije i vas novac nikada necete doctore pobediti svoga zanata, mozete samo da im se divite, na njihovoj vestini da budu uvek bolji od vasi tako ce uvek biti dok pokusavaju :D:D:D

Vec su pobedili, krekovi par meseci kasnije nista ne znace njima. Ali znace nama koji nikada ne kupujemo igre hehe :D Meni je to skroz OK, neka oni prodaju sta vec mogu a par meseci kasnije (pa i godinu dana kasnije) dobijemo ispeglanu, patchovanu verziju.

ps. da dodam - igre kao Deus Ex sa normalnim cenama ne bih koristio u narodnoj varijanti, samo ove za US standarde.

Jel ovo bezbedno po Steam account?

Nazad
Vrh Dno