Šta je novo?

Doom 4

Jel ova igra moze da se pokrene u 1080p 30fps low detalji na HD 7770? :D

^
Pa zavisi koliko mu je stalo.Ima onih koji mogu da igraju,a i ne moraju,njih mogu da razumem.Ima onih koji tako jako zele da igraju,a nece da daju ni dinara,e to je vec slucaj za psihijatra!

Ima i onih koji otplacuju racunar na kredit, samo im igre jos fale. Vise od "krekera" mi idu na zivce domaci zagovornici legalnog softvera, naboranog lica od brige za Blizzard zato sto Pera Peric i dalje igra piratski Diablo 2.

Sve je to u redu, ali se makar uzdrzite od slavlja i razgovora o krekovanim verzijama.

Sve je to u redu, ali se makar uzdrzite od slavlja i razgovora o krekovanim verzijama.

A sto da se uzdrze od slavlja?

Da nije zato sto ce sada neko da odigra doom a da nije platio ni dinar a ti ili neko nije hteo da ceka pa si brze bolje pozurio pa kupio igru a ono sada izasla lecena igra.

Jel se u tvom glasu to oseca doza ljubomore i zavisiti ili zbog cega takav komentar?

Ako ovo gore napisano sa moje strane nema veze sa time sto sam napisao onda prestani da glumis moderatora jer to nisi.

Ima 2 verzije, velika od 62gb i repack od 43...s tim sto repack ima pise sve dlc-ove.
Jel probao neko?

Sent from my Z5

A sto da se uzdrze od slavlja?

Da nije zato sto ce sada neko da odigra doom a da nije platio ni dinar a ti ili neko nije hteo da ceka pa si brze bolje pozurio pa kupio igru a ono sada izasla lecena igra.

Jel se u tvom glasu to oseca doza ljubomore i zavisiti ili zbog cega takav komentar?

Ako ovo gore napisano sa moje strane nema veze sa time sto sam napisao onda prestani da glumis moderatora jer to nisi.
Druze koj problem imas sto napadas coveka valjda moze da napise sta oce.

Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока

Nema nikakve ljubomore, a ni zavisti.
Uzeo sam igru (skoro) prvog dana, uzivao u svakom trenutku i dobio vise nego dovoljno zabave za taj iznos koji sam potrosio.
Koliko se ja secam, ovaj forum ne promovise pirateriju.
Ako imas neki problem sa mnom, ignore opcija ti je uvek tu. To je svakako bolja opcija nego vredjanje.

Najbolje bi bilo kada bi postojao jednostavan nacin da se permanentno uklone nezeljeni sa foruma ali nema. Vracaju se stalno, ovaj Leks Lutor ne znam koji je ali imam snazan osecaj da je imao nalog ovde, koji je permabanovan. Ma ne treba mi ni osecaj, svaka susa koja za par meseci napuca preko hiljadu poruka i pri tom je sa svima u drugarskom modu je vec imao nalog i to godinama...

Da li neko zna da li Vulkan u Doom-u radi na windows 8.1 imam rx 480 8gb pa me bas zanima da li radi?

Što se tiče pirat vs oriđinale priče, ja rado platim igru kao što je CS, Overwatch, The Forest, Binding of Isaac, Rainbow Six, GTA, Killing Floor, Rocket League, ali za AAA naslov, a posebno single player ću jako teško dati pare, pa čak i onih 15 eura za Deus Ex mi se ne daje jer jednostavno retko koji je dovoljno dobar da vredi pune cene. Jedino multuplejer, ali za 30-40 eura, dok za Far Cry 4, Primal, Mirror's Edge neću dati ni dinara jer me boli uvo, ako bude pirat, probaću da vidim kako izgleda i obrisati.

Ono što zavređuje moje vreme, zavređuje i moje pare. Za MP naslove za koje znam da će mi dati 100+ sati svakako ću uzeti prvog dana, plus neki nba/fudbal. Kvalitetne SP igre će svakako dođi na 50-75% kroz pola godine, a i to je bolje nego da izigravam beta testera u uvodnih par meseci, pogotovo ako je SP naslov... Tu može proći 1-2 zaista kvalitetna SP naslova godišnje koja vredi kupiti odmah po izlasku. Sve ostalo probam ako dođe na neki bundle ili 90%. Ionako mi je backlog popunjen...

Da li neko zna da li Vulkan u Doom-u radi na windows 8.1 imam rx 480 8gb pa me bas zanima da li radi?

Vulkan nije ograničen operativnim sistemom poput DX12.

Poslednja izmena:
Što se tiče pirat vs oriđinale priče, ja rado platim igru kao što je CS, Overwatch, The Forest, Binding of Isaac, Rainbow Six, GTA, Killing Floor, Rocket League, ali za AAA naslov, a posebno single player ću jako teško dati pare, pa čak i onih 15 eura za Deus Ex mi se ne daje jer jednostavno retko koji je dovoljno dobar da vredi pune cene. Jedino multuplejer, ali za 30-40 eura, dok za Far Cry 4, Primal, Mirror's Edge neću dati ni dinara jer me boli uvo, ako bude pirat, probaću da vidim kako izgleda i obrisati.

Ne bi ti ni MP placao da ne moras. Ja bih uvek pre platio SP igru nego MP, nema to veze sa "satima zabave po dolaru" vec sa kvalitetom ispred kvantiteta.

Ne bi ti ni MP placao da ne moras. Ja bih uvek pre platio SP igru nego MP, nema to veze sa "satima zabave po dolaru" vec sa kvalitetom ispred kvantiteta.

Da se izglupiram pa i da kazem da i pare nisu problem koliko je problem nase matorenje iz godine u godinu, i probiranje/zahtevnost iz gomile razloga, prvenstveno zbog recikliranog djubreta prolazi kroz PC/ruke.Nije da "nemam sta da igram", nego je 70% naslova je reciklirano djubre/port/krpi se po 1-2meseca.Da smo rodjeni 2000tih, ne bi mi preskakali nista, sve bi se igralo.Pobogu pa nema sta se nije probalo u adolescentnom dobu, sve se igralo.***a najlakse bi bilo kad bi mogli da resetujemo 20god+ gaming "staza" pa sve ispocetka.
Polako ljudi neki dragulj ce se pojaviti :) Igru sam imao od day1, jer sam smorio lika da mi proda kljuc koji dolazi uz ASUS ploce, i gde na kraju zavrsih sve 100% igrao sam 2-3nedelje MP koji je bio mrtav posle mesec i malo jace(ukuno 57satih(Sp je bio gotov za 31h 100%).Kad je vec krenulo cekanje na mec po 3-4min opalio sam unistal.Da je igra vredela punu cenu u to doba, uh slabije :D

Da se izglupiram pa i da kazem da i pare nisu problem koliko je problem nase matorenje iz godine u godinu, i probiranje/zahtevnost iz gomile razloga
Bravo druze.To je onaj glavni problem kod mene,jednostavno me vise nista ne privlaci od tih tkz. AAA naslova,ali bukvalno bas nista!Koliko sam samo godina,a i sati utrosio u gaming...nije ni cudo.Jedino u zadnje vreme gde sam uzivao je Stardew Valley,to su sada za mene igre,one opustajuce.Jedini naslov ove godine koji cu pazarati bez obzira na cenu je Civilizacija 6!

Da li je i na starijim karticama kao što je 270x bolje koristiti Vulkan umesto OpenGL-a?

Da.

Jel ova igra moze da se pokrene u 1080p 30fps low detalji na HD 7770? :D

Probao, ne moze HD 7770 da potera u 30fps na low detaljima. Nadao sam se da ce Vulkan pomoci, ali ne moze. A razlika izmedju low i ultra detalja je 3-5fps.

Ima neka dobro ponuda na kinguin-u doom sa dls-om i jos 11 igrica za nekih 32 eura.
Uzeo pre par dana, odigrao nekih 9 sati, igra ubija kako je dobra, muzika, atmosfera :D, hell of a game :D.

Da li je i na starijim karticama kao što je 270x bolje koristiti Vulkan umesto OpenGL-a?

Isplati se, mada ja imam nekih cudnih anomalija sa vulkanom, mozda je i do drivera nesto, moracu sa DDU da ga obrisem izgleda posto sam se previse nadao da je dxva ispravljen sa 16.9.1. Nekad kad pokrenem igru u vulkan, nece da predje 10-15 fps, cesto se vrti oko 40, a normalno kad se pokrene ide na 100+ bez problema...

Sto se piraterije tice, ja necu da kupim igru ako ne mogu prvo da je probam, pa cak i tada, ne planiram da platim punu cenu a razlozi su prosti. Vec imam dovoljan broj igara kao sto su borderlands(i), starcraft, sacred 2 koje mogu da igram kada ne znam sta da radim (jos kad se setim koliko sam sati samo proveo nekada uz space rangers 2) i mi nemamo plate kao Nemci pa da ih bacamo na svaki AAA sheep simulator koji izadje :D

Iskreno, ja vec posle nekih sat vremena u doomu vidim da se sve svodi na isto. Upucaj demona, kad pocne da svetli, glory kill i ides na sledeceg... Ne vidim nikakvu dinamiku u genocidisanju demona koji nastaju iz vazduha jer je "doom guy" u blizini. Nije ni cudo zasto se odlucili za denuvo

Poslednja izmena:
Zavrsio, malo se mucio sa zadnjim likom ali nista strasno za ovakvog kilera :D

Ja igram na ultraviolence i taman mi je. Morao sam da spustim sa NM, ipak je bilo previse zahtevno, sve mora perfektno da se odradi. :) Tu sam pri kraju, uzivancija je totalna.

Poslednja izmena:
poceo dva tri puta ali me ne vuce da je igram

Ja sam probao demo i nije mi se svideo, ali skinuo sam punu verziju, pa cu joj dati jos jednu sansu.

Nazad
Vrh Dno