Šta je novo?

Doom 4

Igra radi perfektno, jedino dve opcije ne mogu na max tj. na nightmare jer trazi 5gb vram...igra izgleda korektno, nista vau, i tipicna doom rokacina :D sve u svemu zabava :D

Moze i to da se stavi nema veze sto trazi 5gb ja sam bar stavio i sve mi bilo uredu

Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока

Au pa ovo uopšte nije zahtevno. Jel moguće da GTX970 ima više nego duplo bolje performanse od GTX770? Jel ovo nvidia igra kad ovako dobro radi na nvidia karticama?

Ne nego zakidaju na drajverima za seriju sedamsto.

Pregazilo je vreme :(

Ovo malo na pocetku leti na 970, nisam video da je spalo ispod 80fps-a sa sve na ultra na 1080p pa cak i kojom god kombinacijom AA.

Ovo malo na pocetku leti na 970, nisam video da je spalo ispod 80fps-a sa sve na ultra na 1080p pa cak i kojom god kombinacijom AA.

upravo to, totalna uzivancija sto se tice grafika, gameplay, jedino prica ovde nije bitna hahaha :D

dajte neki friends and family share kad predjete igru :)

Ja se izvinjavam mislio sam da moze da se stavi na na nightmare podesavanja ali ne samo sa grafickama od 5 gb vrama.

ASUS je odlučio da obraduje gamere, a naročito DOOM fanove odličnim poklonom – besplatnom igrom.

ASUS je danas najavio DOOM akcijski paket. Svi kupci gejming matičnih ploča iz ASUS Z170 / X99/ H170/ B150/ C232/ Z97/ B85 serija, kao i kupci gejming monitora iz ASUS PG / MG / VG/ VX serija dobijaju na poklon Game Key za igru Doom ® , vredan 59.99 dolara. Ova ponuda važi u svim zemljama Evrope. Svaki kupac kvalifikovane gejming matične ploče ili kvalifikovanog gejming monitora, koji kupovinu obavi u periodu od 09. maja do 11. jula (uključujući i 11. jul) stiče pravo na preuzimanje (download) besplatnog Game Key-a za igru DOOM, registracijom na za to predviđenom sajtu (www.asus.com/event/2016/rog/DOOM). Dobijeni Game Key se može zameniti za DOOM igru na Steam servisu najkasnije do 21. jula 2016. godine (uključujući i 21. jul)

Meni drug shareovao libary, pa sam malo igrao i nije loše, osveženje baš, mada sam se nadao igri sličnoj trojci. A možda i jeste slična, ipak sam bio klinac kad sam to igrao :d

Ako neko hoce family share da uradi ili da uzmemo po pola nalog (pa prodamo) nek se javi na PM

edit
Koja je fora sa Doom na KP za 1500din?

Poslednja izmena:
ASUS je odlučio da obraduje gamere, a naročito DOOM fanove odličnim poklonom – besplatnom igrom.

ASUS je danas najavio DOOM akcijski paket. Svi kupci gejming matičnih ploča iz ASUS Z170 / X99/ H170/ B150/ C232/ Z97/ B85 serija, kao i kupci gejming monitora iz ASUS PG / MG / VG/ VX serija dobijaju na poklon Game Key za igru Doom ® , vredan 59.99 dolara. Ova ponuda važi u svim zemljama Evrope. Svaki kupac kvalifikovane gejming matične ploče ili kvalifikovanog gejming monitora, koji kupovinu obavi u periodu od 09. maja do 11. jula (uključujući i 11. jul) stiče pravo na preuzimanje (download) besplatnog Game Key-a za igru DOOM, registracijom na za to predviđenom sajtu (www.asus.com/event/2016/rog/DOOM). Dobijeni Game Key se može zameniti za DOOM igru na Steam servisu najkasnije do 21. jula 2016. godine (uključujući i 21. jul)
A sve te ploče su one GAMING od min 15ak hiljada ... Ništa od toga :D

Sent from my LG-D405 using Tapatalk

Ako neko hoce family share da uradi ili da uzmemo po pola nalog (pa prodamo) nek se javi na PM

edit
Koja je fora sa Doom na KP za 1500din?

Likovi prodaju pristup Steam accountu sa samo Doom igrom na istom, skines i igras offline. U principu piraterija za 1.5k.

Ok ne smeta mi offline uopste, ionako hocu samo SP da odigram.
Sta se desava sa nalogom posle? Nema prodaje kao na PS4 share?

nalog ostaje njegov i dalje i preprodaje doom za 1500 ko zna koliko puta

Dje ba zapelo, gameri na baterije :wave:
marko_ns, bolje je kupi za ps4 jer na 770 jedva radi na medium postavkama.

Znaci da zaboravim kupovinu... Ako na 770 ne radi(mada to mi sumnjivo malo) na 270 tek nece da radi

Na GTX770 mora da radi na 40-60 FPS fullHD skoro sve na max. Igra je pravljena i za konzole.

Znaci da zaboravim kupovinu... Ako na 770 ne radi(mada to mi sumnjivo malo) na 270 tek nece da radi

Ja teram igru na mojoj mašini, tj. GTX 760 i Q9550 3.4GHz. Igram na 1200p, medium. FPS je u vecini slucajeva izmedju 30-40, nekada ode i preko 50, naravno na nekim deonicama nekada padne na 20-25. Ja sam se do sada naigrao sa uzivanjem, naravno stvar je subjektivna, koliko nizak FPS mozes da trpis i koliko cesto. Za sada mogu da primetim da je igra vrlo GPU intezivna. GPU usage je non stop 100%, CPU je na oko 65-70% vecinom vremena sa sva 4 jezgra jednako opterecena.

Gde je najjeftinije? :D

A kakvo je to igranje kad ti fps oscilira sa 40 na 80fps za svaki okret? Ja tako ne mogu igrat, ili stabilan fps lock ili ništa.
Mogu preći preko tog da pada sa 60 na 50fps u nekim sporijim igrama, al nipošto kad je u pitanju brza igra kao što je doom.

Btw, slobodno spustiti postavke na low, ja sem AA i draw distance ne primjećujem razliku.

Poslednja izmena:
Isplati li se dati 36e za SP uglavnom i MP, koliko ima sadrzaja, ako ima bar 24 sata, ja biti srecan :D

Ja sam malo igrao mp i zanimljiv mi je.

Vrh Dno