Pa za 5 ili 6 sati nikada je neces obrnuti.
Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока
Mislis? Kazu da kampanja max traje 7 sati, znaci za mene 5-6.
Pa za 5 ili 6 sati nikada je neces obrnuti.
Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока
Dobro ti si onda neki zanimljiv speedrunner. Kao sto rekoh u prethodnom posto meni je trebalo 12-13 sati i to uz jurcanje gomile secreta i jos nisam nasao sve, tako da cu mozda u jos jednom prelasku da probam da ih nadjem.
Inace: http://howlongtobeat.com/game.php?id=2708
Igra u svakom slucaju za brzinu kojom se odvija akcija nije kratka, a tvoje pare su tvoja stvar, tako da ako ti se ne svidja, cekaj neko snizenje i uzimaj.
Koliko je pouzdan taj sajt za kupovinu, da li je neko kupovao tamo?
Hvala za info o AMD GPU![]()
Koliko je pouzdan taj sajt za kupovinu, da li je neko kupovao tamo?
Hvala za info o AMD GPU![]()
Slabo, multiplayer je radio drugi tim i nije nista specijalno i mene recimo ne privlaci, mozda sam odigrao svega 2-3 partije i to je to. Kao neki mix COD-a i Halo-a uz gore sistem DOOM-a da se tako nazove. Mozda i bude bolji vremenom, ali realno totalno drugaciji dozivljaj od single player kampanje koja je pun pogodak.
Mp je meni zanimljiv ima raznih modova i tako to sredjujes lika oruzja i tako to. Sve u svemu meni se svidja i zanimljiv je samo rokanje.Ja sam već predlagao da nas 2,3 sa foruma uzmemo igru i podelimo preko family share.
Ionako me samo SP interesuje.
Šta je problem sa MP kad toliko kukate?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari