Šta je novo?

Doom 4

Dobro ti si onda neki zanimljiv speedrunner. Kao sto rekoh u prethodnom posto meni je trebalo 12-13 sati i to uz jurcanje gomile secreta i jos nisam nasao sve, tako da cu mozda u jos jednom prelasku da probam da ih nadjem.

Inace: http://howlongtobeat.com/game.php?id=2708

Igra u svakom slucaju za brzinu kojom se odvija akcija nije kratka, a tvoje pare su tvoja stvar, tako da ako ti se ne svidja, cekaj neko snizenje i uzimaj.

Igra radi fino i na Pentiumu, znaci single-core performanse su bitne. U tom smislu optimizovanija od Wolfensteina, jedino trazi znatno snazniju graficku, sto i odgovara trzistu.

Dobro ti si onda neki zanimljiv speedrunner. Kao sto rekoh u prethodnom posto meni je trebalo 12-13 sati i to uz jurcanje gomile secreta i jos nisam nasao sve, tako da cu mozda u jos jednom prelasku da probam da ih nadjem.

Inace: http://howlongtobeat.com/game.php?id=2708

Igra u svakom slucaju za brzinu kojom se odvija akcija nije kratka, a tvoje pare su tvoja stvar, tako da ako ti se ne svidja, cekaj neko snizenje i uzimaj.

Average 10h? :/

E onda se izvinjavam ali kao da sam video po netu da kampanja max 7 sati da traje....Ovako mozda i uzmem :D taman da imam sta da igram kad predjem uncharted :D.

Gdine M aj mi sherujes doom da predjem dacu ti 15 evra :D

Cekaj jos malo da ishajpujem pa da nabacim musterije :D

but seriously, ne bih da se zezam sa nalogom od 400+ igara..

Koliko je pouzdan taj sajt za kupovinu, da li je neko kupovao tamo?
Hvala za info o AMD GPU :)

Jendistavije je malo meni preko cdkeys

Da li ima nekih skrivenih troškova? :D

Na cdkeys kad placas nema 100%, ja Paypal koristim

Hvala :) Ja sam jutros skidao na fon :) Dobar OST :)

Unholy alliance of Doom and Crysis :D
Čak je tu i radijalni meni za izbor oružja :)

Najprakticnije je tako na konzolama, na pc-u imas klasican number button switch i samo cepas koje ces oruzje.

btw, spoiler za one koji nisu igrali

Jel igra neko mp niko ga ne spominje?

Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока

Slabo, multiplayer je radio drugi tim i nije nista specijalno i mene recimo ne privlaci, mozda sam odigrao svega 2-3 partije i to je to. Kao neki mix COD-a i Halo-a uz gore sistem DOOM-a da se tako nazove. Mozda i bude bolji vremenom, ali realno totalno drugaciji dozivljaj od single player kampanje koja je pun pogodak.

Slabo, multiplayer je radio drugi tim i nije nista specijalno i mene recimo ne privlaci, mozda sam odigrao svega 2-3 partije i to je to. Kao neki mix COD-a i Halo-a uz gore sistem DOOM-a da se tako nazove. Mozda i bude bolji vremenom, ali realno totalno drugaciji dozivljaj od single player kampanje koja je pun pogodak.

Stvarno greota sto su dali MP da ga neko drugi uradi u klasicnom konzol maniru. Mislim da bi id razbio... ali dobro, ceka se taj Quake V.

Hmm, neko raspoložen da podeli? :D
Sad sam čavrljao sa nekim likom na kp, samo mi to nekako nepouzdano. Mislim 1500 din je ok cena ali koja je sigurnost?

Ma, da ti da igraš offline. Zamisli to kao pirata od 1500 din, family view ti da.

Znam. Možda to i nije loše? Slabo napreduje lek, tako da...treba naći drugo rešenje.

Leka nece biti.
A 30 eura za ovo nije skupo i znas da sigurno imas igricu.

Ja sam već predlagao da nas 2,3 sa foruma uzmemo igru i podelimo preko family share.
Ionako me samo SP interesuje.
Šta je problem sa MP kad toliko kukate?

Eh, Mefisto :) Pa i nije skupo za nešto skroz sveže, slažem se. Ali ipak to je 4000 din :p
MP me ne zanima sem da se malo prošetam po mapama.
To je stvar poverenja, mislim neko od nas može uzeti igru, ali ko sprečava onog sledećeg da ne podeli sa još nekim, pa sa još nekim? Na kraju mora biti neka konsekvenca :D

^
Moze i tako, btw vidim da i @marko_ns za tu varijantu tako da vas ima vec dvoje :).

Ja sam već predlagao da nas 2,3 sa foruma uzmemo igru i podelimo preko family share.
Ionako me samo SP interesuje.
Šta je problem sa MP kad toliko kukate?
Mp je meni zanimljiv ima raznih modova i tako to sredjujes lika oruzja i tako to. Sve u svemu meni se svidja i zanimljiv je samo rokanje.

Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока

Nazad
Vrh Dno