ocigledno ne znas ni ti.
@all: cemu ta potreba da se sve strpa u neki kos? skoro sve (muzika, filmovi, igre...) ima elemenata vise stvari u odredjenim momentima.
doom ima elemente horora, i imao ih je jos od prvog dela (4-ti level, odmah nakon sto pokupis minigun, prvi susret sa onim mozgom ili sta je vec, hoda na dve noge, zalece se i glodje- sreces ga u lavirintu, a pre toga ga cujes kako rezi doooosta vremena...) s' vrha uma.
a'e zdra'o.
Nije u tome problem, nego jednostavno u predvidivom i repetativnom ponasanju AI-a (tj. ako ga ima uopste). Posle prvog nivoa postaje sve providno, vise nista ne moze da te iznenadi, od spawnovanja protivnika do dizajna nivoa. Dosadna igra do bola, vise su me prestravljivali mutanti u prvom FarCry-u nego cijeli Doom 3.Najveci problem sa horor komponentom su bili cudovista koja su nestajala na isti nacin na koji su pojavljivala.
Undying najbolja igra ikad![]()
Nije u tome problem, nego jednostavno u predvidivom i repetativnom ponasanju AI-a (tj. ako ga ima uopste). Posle prvog nivoa postaje sve providno, vise nista ne moze da te iznenadi, od spawnovanja protivnika do dizajna nivoa. Dosadna igra do bola, vise su me prestravljivali mutanti u prvom FarCry-u nego cijeli Doom 3.
Meni neuporedivo bolje izgleda Doom 3(pogotovo BFG ) u odnosu na HL 2.
Meni je od izgleda mnogo veći problem što HL2 deluje kao igra koju je radilo 80 odvojenih timova pa je onda to sve skupljeno u jedan kolaž. Gomila praznog hoda, masa delova koji jedni sa drugima nemaju nikakve posebne veze. Onda je to rudimentarno prepeglano deonicama sa Alyeyiex i minutima koje ne možeš zaobići ni preskočiti, poput debelog Bosanca.
Opet, i Doom 3 ima svojih mana i problema. Napucavanje je trt za neke iole novije standarde. Zapravo, i Doom 3 i HL2 su odlična pokazna vežba koliko su se moderne igre odmakle od njih u pozitivnom smeru. Drago mi je da je taj smer određivao Far Cry, što u grafičkom, što u gejmplej smislu (napucavanje, težnja ka otvorenom svetu, slobodi prilikom izvršavanja misija), umesto nahajpovani grafički dorađeni klonovi najkomercijalnijih igara iz devedesetih.
HL2 ni ne ide u istu kategoriju sa tim igrama. D3 i Far Cry su namenjene prvenstveno publici koja ceni više stil od sadržine... i koja vidi formu a ne smisao.
Opet, i Doom 3 ima svojih mana i problema. Napucavanje je trt za neke iole novije standarde. Zapravo, i Doom 3 i HL2 su odlična pokazna vežba koliko su se moderne igre odmakle od njih u pozitivnom smeru.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari