Šta je novo?

Doom 4

• Začetnik teme Začetnik teme Zduman
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ovo bi trebalo da je kao first leaked screenshoot? 🙂

Prilozi

• doom4.webp
    doom4.webp
    247 KB · Pregleda: 504
Poslednja izmena:
Said CEO Todd Hollenshead, "Doom is part of the id Software DNA and demands the greatest talent and brightest minds in the industry to bring the next installment of our flagship franchise to Earth."
Nije valjda!?

Poslednja izmena:
Pa realno, jel ima neko ko bolje pise engine od Joce ? :smoke: 😀

Poslednja izmena:
Kako ti se chini Jovy?

Meni nije nishta spec... Bar tako izgleda na owom snimku. Onaj FPS deo mi malo...hm... Deja Vu?
Onako,nishta nowo...

jedva cekam. D3 je bio odlican :type:

Kako ti se chini Jovy?

Meni nije nishta spec... Bar tako izgleda na owom snimku. Onaj FPS deo mi malo...hm... Deja Vu?
Onako,nishta nowo...

Onaj video mi lici na neki test iz 3DMark-a...a sto se endzina tice...pff, nece doneti nista spektakularno, a prva igra bazirana nanjemu (Rage) ne verujem da ce izaci pre pocetka 2009, a do tad....

Poslednja izmena:
I meni je D3 sjajan, jedva cekam ovo....

!

Lepo je videti da ovde ima ljudi kojima se Doom3 svideo. Sećam se da je bio dosta pljuvan kad se pojavio a ja nisam mogao da se nadivim igri.

Jedna od najboljih igara koje sam obrnuo ukljucujuci i ROE.
Odlicna tamna atmosfera, dobra grafika zanimljiva horror prica ...

Lepo je videti da ovde ima ljudi kojima se Doom3 svideo. Sećam se da je bio dosta pljuvan kad se pojavio a ja nisam mogao da se nadivim igri.

Nisam bio tu kad se tako prichalo,al ne mogu da werujem da se D3 nije nekom swideo. 'ebi ga... ,)

D3 ima krš fiziku, ali kada ga igraš, ta igra još uvek izgleda lepo. Neverovatno je kako iD-ove igre mnogo nekako, vizuelno sporije "zastare" nego drugi aktuelni naslovi. Tada mi je FarCry delovao lepše, a razmišljao sam se da li je Doom 3 samo za nijansu ili dve lepši od HL2. Sada mi HL2 izgleda kao bulja u odnosu na Doom 3. Mislim, bar ja te igre stalno gledam, pošto testiram kroz njih, pa znam 🙂

Pored D3,mislish na Q4? = ) Al sam mu ga dao po skracjenicama=)

Nisam bio tu kad se tako prichalo,al ne mogu da werujem da se D3 nije nekom swideo. 'ebi ga... ,)

Meni se uzasno svidio, ali ***a, nisam smio igrati...😀 Majke mi, uvjek sam ga igrao, kao sto su ljudi preporucivali, (po noci, pojacano ozvucenje i surround zvucnici), atmosfera je bila strasna, prava, ali sam se puno trzao, nisam mogao izdrzati pritisak da me konstantno prepadaju virtuelni zombiji...hihi😀 Ali igra je brutalna, jedava cekam nastavak, mozda bude manje napet; mada, cisto sumnjam!😉

!

Meni se uzasno svidio, ali ***a, nisam smio igrati...😀 Majke mi, uvjek sam ga igrao, kao sto su ljudi preporucivali, (po noci, pojacano ozvucenje i surround zvucnici), atmosfera je bila strasna, prava, ali sam se puno trzao, nisam mogao izdrzati pritisak da me konstantno prepadaju virtuelni zombiji...hihi😀 Ali igra je brutalna, jedava cekam nastavak, mozda bude manje napet; mada, cisto sumnjam!😉

da... extra je ta creepy horror atmosfera, nadam se da ce i nastavak biti takav:smoke:

Samo da izbace ono debilno spawnovanje nakaza...

I ja sam jedan od onih koji su prešli DOOM 3 🙂. Ovde mora nešto novo ipak, ne može na isti fazon.

Igra koja ima BFG ne može da ne valja :d

No ipak mi je Quake 4 bio mnogo zanimljiviji za igranje. Onaj nivo kad te seku... Kult.

Poslednja izmena:
^ Uf mene je Q4 smorio, zavrsio sam ga ali ni priblizno mi nije bio jak kao doom. Sta cu kad sam fan svih mogucih vrsta horora...

Doom 3 je fantastican! Kad sam se opskrbio jakim hw-om morao sam da ga odigram jos jednom (i ekspanziju). Igra je prosto fantasticna 🙂
I slazem se sa Maxom, i dan danas Doom 3 izgleda jako lepo.

Quake 4 je super pucacina, dosta akcije i skroz je ok. U stvari, ja volim sve ID-eve igre!

Evo, upravo opet igram Quake 4, posle F.E.A.R.-a i igra je u svakom pogledu losija.

Ih, pa njima je jedino zajednichko shto su obe FPS, Q4 je skroz drugi trip tj. prava old school pucachina, shto je i dobro i loshe, F.E.A.R. je donekle malo napredniji, svakako je originalan naslov, mada grafichki nije F.E.A.R. neshto, sad meni je atmosfera u Q4 nekako malo bolja, u stvari ima bolji replay value, bar za mene.
D3 je bio extra igra, odigrao par puta, ali bih ipak radije ponovio Q4.

Nazad
Vrh Dno